Hlavní obsah

Exteplický Afričan z Indie září v divizi. Prorazí jeho trefa v gólové hitparádě!?

Praha
Aktualizováno

První česká liga před ním na zadek nepadla, v divizi ovšem září. Nigérijský útočník vychovaný v indické akademii se z Teplic přesunul do Brozan, kde se třeba v květnu blýskl hattrickem. Nyní se po brazilsku zakončeným sólem hlásí do nejnovějšího dílu ankety o nejhezčí gól ze soutěží výkonnostního fotbalu. V nabídce jsou také další lahůdky všeho druhu.

Chukwudi ChukwumaVideo: Fortuna Gól snů

 
Článek

David Krška

Marijan Imeri

Patrik Palm

Adam Lacek

David Blaha

Vítězem ankety za minulý týden se stal Josef Turek z SK Střešovice.

A už je tady další díl nového projektu Fortuna Gól snů, který zahrnuje soutěže od ČFL po krajské přebory.

Fortuna Gól snů - 2. červnový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Chukwudi Chukwuma (SK Sokol Brozany) - První ligou protřelý africký legionář se zaskvěl v divizi B na Meteoru. Sólo zakončil jako Brazilec a chladnokrevně skóroval.
David Krška (SK Líšeň) - Profesorská práce z MSFL v Hlučíně. Výměna míče se spoluhráčem na vápně a potom přesně umístěný zásah. Snadné, ale účinné...!
Marijan Imeri (FC Elseremo Brumov) - Pozdrav z divize D. Míč odražený po rohu se příhodně snesl, následovala prudká rána z voleje přímo pod břevno.
Patrik Palm (Jiskra Hořice) - Královehradecký přebor viděl symbiózu důrazu a elegance. Střelec nejprve obral o míč váhajícího obránce - a pak panenkovským dloubáčkem přehodil gólmana.
Adam Lacek (Arsenal Česká Lípa) - Liberecký přebor a menší hřiště v Semilech... Všichni čekali z přímého kopu od postranní čáry centr, jeho exekutor ovšem brankáře zaskočil přímou střelou.
David Blaha (SK Boršice) - Zlínský přebor ozdobila ukázka chladné hlavy a precizní kopací techniky. Bleskový pohled na gólmana a vzápětí dalekonosný pozdrav pod břevno.

Výběr gólů, o kterých čtenáři hlasují, vychází z přímých přenosů všech zápasů těchto soutěží na stránkách TVCOM.cz. Svůj tip na krásný gól nám však může poslat každý bez ohledu na soutěž jakou hraje, kde gól viděl nebo o něm slyšel. Důležité je však mít ho zaznamenaný na kameru nebo mobilní telefon. Výhodu tak mají ti, kteří jsou součástí projektu Regionální fotbal živě a své zápasy natáčejí. Mají totiž větší šanci, že právě jejich střelec se stane vítězem ankety Fortuna Gól snů.

A tady už je nová šestice uchazečů o váš hlas.

Fortuna Gól snů - 2. červnový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Chukwudi Chukwuma (SK Sokol Brozany)
14,8 %
David Krška (SK Líšeň)
3,6 %
Marijan Imeri (FC Elseremo Brumov)
6,6 %
Patrik Palm (Jiskra Hořice)
15,1 %
Adam Lacek (Arsenal Česká Lípa)
3,9 %
David Blaha (SK Boršice)
56 %
Celkem hlasovalo 4898 čtenářů.

Reklama

Související témata: