Hlavní obsah

Proklatě dobře natočené trefy! Čtyřicetiletý Švancarův vrstevník vede šik ostrých amatérů

Praha

Pět tref, každá s osobitým příběhem. Kvintet nádherných branek z nižších fotbalových soutěží aspiruje na Gól snů měsíce října. O tom, který z kanonýrů ocenění získá, rozhodnou čtenáři Sport.cz v anketě pod článkem. Vítěz se může těšit nejen na speciální cenu, ale také na postup do finálového večera o Fortuna Gól snů roku 2017. Nominaci ve studiu glosují Petr Svěcený a Petr Švancara. Podívejte se na góly a poslechněte si komentář k nim.

Nominace Fortuna Gól snů na nejlepší gól říjnaVideo: Fortuna Gól snů

 
Článek

Přehlídka říjnových lahůdek dokazuje, že důležité je nejen nádherně se trefit, ale gól také dobře natočit. V řadě případů kameramani mimořádné branky efektně zachytili.

Přehlídka začíná bombou čtyřicetiletého obránce, který je vrstevníkem Petra Švancary. Zkušený hráč se ve studiu pochlubí, jak své jubilejní narozeniny oslavil...

Kandidáti na Fortuna Gól snů za měsíc říjen:
Ivan Blahoudek (TJ Přeštice) - Čtyřicetiletý obránce se v divizi A uvedl nečekanou profesí. Zachytil nevydařený odkop soupeře na prsa, míč si hbitě zpracoval a razantně nasměroval za gólmana.
Dominik Kraut (FC Hlučín) - Odchovanec Baníku Ostrava nastřádal v první lize 114 startů a 11 gólů. Teď na sebe 27letý útočník upozornil v MSFL dalekonosnou bombou po rohu nakrátko.
Vladimír Kafka (FC Viktoria Mariánské Lázně) - Divizi A ozářila trefa milovníka gyrosu, pizzy a všeho od KFC... Brankář po rohu míč vyrazil před vápno, odkud obránce levačkou z voleje skvěle našel šibenici.
Radim Straňák (TJ Spartak Hluk) - K fotbalu ho přivedl děda, v mládeži prošel Slováckem. Ve zlínském přeboru si záložník navedl míč před šestnáctku a efektní bombou o břevno rozvlnil síť.
Michal Brůžek (TJ Sokol Želeč) - Jihočeský přebor zažil hříčku přírody. Sedmadvacetiletý útočník z přímého kopu centroval, ale vichřice zanesla míč rovnou do šibenice... Autor gólu soutěžil v anketě již v dubnu.

A teď už můžete rozhodnout, kdo bude za říjen vítězem! Hlasování trvá až do pondělí 13. listopadu.

Fortuna Gól snů za měsíc říjen. Která trefa je nejhezčí?
Ivan Blahoudek (TJ Přeštice)
36,9 %
Dominik Kraut (FC Hlučín)
2,5 %
Vladimír Kafka (FC Viktoria Mariánské Lázně)
8,3 %
Radim Straňák (TJ Spartak Hluk)
49,4 %
Michal Brůžek (TJ Sokol Želeč)
2,9 %
Celkem hlasovalo 6688 čtenářů.

Reklama

Související témata: