Hlavní obsah

Džungli projasnil exsparťanův slalom. Trumfne ho rarita přes celé hřiště?

Praha

Nebál se před časem promluvit, že středočeské soutěže jsou často pěkná džungle. Teď ji bývalý ligový hráč, který v mládeži patřil Spartě, projasnil originální brankou. Proto kandiduje v dalším dílu populární ankety o nejhezčí gól ze soutěží výkonnostního fotbalu. Hitparáda nabízí také kuriózní souhru přes celé hřiště či drzou patičku, zakončení prudká i pohotová...

Radek ŠelichaVideo: Fortuna Gól snů

 
Článek

Jakub Nový

Patrik Valenta

Daniel Klimeš

Václav Vorasický

Josef Petlička

Vítězem ankety za první listopadový víkend se stal Radek Mynář z FC Horky nad Jizerou.

A už je tady další díl nového projektu Fortuna Gól snů, který zahrnuje soutěže od ČFL po krajské přebory.

Fortuna Gól snů - 2. listopadový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Radek Šelicha (TJ Klíčany) - Vystřelit z hranice šestnáctky? Kdepak, muž s bilancí 157 zápasů a 19 gólů v první lize si ve středočeském přeboru raději střihl slalom mezi obránci a jisté zakončení po zemi!
Jakub Nový (TJ Slavoj Žihle) - S Aritmou nakoukl do divize, teď válí v plzeňském přeboru. Trefa 21letého útočníka je chválou pohotovosti. Dostal přihrávku spíš na paty, přesto brejk efektně korunoval.
Patrik Valenta (FK Litoměřicko) - S Pardubicemi si zahrál pohár na Spartě, Teplicím dal i gól. Teď se 21letý záložník blýskl v ČFL. Obléhání šestnáctky rázně ukončil křižnou bombou přesně k tyči!
Daniel Klimeš (FK Hořovicko) - Zahrál si i ČFL, teď 18letý záložník korunoval v divizi A kouzlo nechtěného. Stoper v tísni uhasil útok soupeře odkopem přes celé hřiště, pak už stačilo jen přehodit gólmana...
Václav Vorasický (FK Neratovice-Byškovice) - Prošel i Mladou Boleslaví, od svých začátků obdivoval Thierryho Henryho. Záložník s přezdívkou Woras často trénuje nůžky, teď v divizi B ale zaperlil drzou patičkou!
Josef Petlička (Sportovní Sdružení Ostrá) - Přímý kop od postranní čáry? Žádný centr, ale přímá rána, za kterou se gólman jen podívá... Autorem v divizi B je obdivovatel Ryana Giggse, který prošel Spartou i Bohemkou.

Výběr gólů, o kterých čtenáři hlasují, vychází z přímých přenosů všech zápasů těchto soutěží na stránkách TVCOM.cz. Svůj tip na krásný gól nám však může poslat každý bez ohledu na soutěž jakou hraje, kde gól viděl nebo o něm slyšel. Důležité je však mít ho zaznamenaný na kameru nebo mobilní telefon. Výhodu tak mají ti, kteří jsou součástí projektu Regionální fotbal živě a své zápasy natáčejí. Mají totiž větší šanci, že právě jejich střelec se stane vítězem ankety Fortuna Gól snů.

A tady už je nová šestice uchazečů o váš hlas.

Fortuna Gól snů - 2. listopadový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Radek Šelicha (TJ Klíčany)
9,5 %
Jakub Nový (TJ Slavoj Žihle)
4 %
Patrik Valenta (FK Litoměřicko)
12,8 %
Daniel Klimeš (FK Hořovicko)
3,5 %
Václav Vorasický (FK Neratovice-Byškovice)
11,7 %
Josef Petlička (Sportovní Sdružení Ostrá)
58,5 %
Celkem hlasovalo 1586 čtenářů.

Reklama

Související témata: