Hlavní obsah

Přípravy na nový ročník Golden Tour v plném proudu, můžete přihlásit i svůj firemní tým

Sezóna galavečerů jednotlivých lig Golden Tour je za námi a s definitivním uzavřením sezóny 2011 se naplno rozběhly přípravy ročníku 2012, ve kterém opět budou nejlepší firemní týmy České a Slovenské republiky soupeřit nejméně v 5 městech.

Foto: Roman Barák

Přípravy na Golden Tour 2012 jsou v plném proudu

Článek

Ročník 2011 největší halové fotbalové ligy firem ve střední Evropě byl v mnoha ohledech rekordní. Připomeňme si jen pár faktů (více na www.goldentour.info či na e-mailu info@isc-sports.cz):

1) Golden Tour probíhala poprvé v historii hned v 5 městech, když novým účastníkem se stala Ostrava

2) Počet zúčastněných týmů překročil magickou hranici 100 a díky tomu se opět zvýšila prestiž tohoto projektu

3) Počet partnerů, kteří podpořili Golden Tour, za což jim patří velký dík, se přiblížil číslu 60

4) V Golden Tour 2011 se v Praze, Bratislavě, Brně, Ostravě a Plzni představilo celkově 1762 hráčů

Našli bychom jistě několik další zajímavostí a rekordů, ale než si je zde připomínat, pojďme je raději společnými silami v příštím ročníku pokořit! Již nyní se zdá, že v Ostravě otevřeme v příštím ročníku namísto jedné hned 2 ligy, k zaplnění kapacity chybí posledních pár účastníků. I v dalších městech se již hlásí uchazeči o vstup do dynamicky se rozvíjejícího projektu.

A proč je Golden Tour vlastně tak zajímavá? Nejde totiž čistě jen o fotbal (i když o ten až v první řadě), ale také o stmelení pracovního kolektivu, zajištění mimopracovní aktivity pro zaměstnance společností a především o propagaci společnosti, ať už jako účastníka nebo přímo partnera soutěže. Kde jinde by např. spolu mohli soupeřit malý plzeňský bar proti nadnárodnímu telekomunikačnímu operátorovi?

Na přelomu listopadu a prosince tohoto roku proběhne v Ostravě finálový turnaj, vyvrcholení letošního ročníku Golden Tour, tzv. Euro Golden Tour, kde se střetnou nejlepší firemní týmy z jednotlivých měst. V této době však již také bude jasno o účastnících nadcházejícího ročníku Golden Tour, kteří budou o stejnou čest startu na mezinárodním turnaji v roce 2012. I úplný nováček soutěže může dosáhnout až na zlaté nebe Golden Tour, přihlašte tedy i svůj firemní tým, který můžete doplnit kamarády, známými či obchodními partnery a vydejte se do bojů!

Více informací o projektu naleznete na stránkách www.isc-sports.cz a www.goldentour.info či dotazem na e-mailu info@isc-sports.cz.

Reklama