Hlavní obsah

Největší liga v Evropě otevírá brány novým týmům

Praha

Něco končí, něco začíná - konec roku vystřídá očekávání jubilejního 15. ročníku největší halové fotbalové ligy firem v Evropě Golden Tour. I letos se můžete těšit na start tradičních účastníků, starých harcovníků, ale i nové krve v podobě nováčkovských týmů. Právě pro ně je připraveno posledních pár volných míst v Brně, Plzni, Ostravě, Bratislavě a Praze.

Foto: Václav Kamelský, I.S.C. Sports

Poslední volná místa pro ročník 2013, pokusí se pohár vyhrát Vaše společnost?

Článek

V současné době v lize působí jak velké nadnárodní korporace, tak i lokální týmy, soutěž je otevřena pro všechny firmy bez rozdílu a to i díky konstantnímu startovnému, které činí 23 000,- Kč/sezóna/tým v Praze a 21 000,- Kč/sezóna/tým v ostatních městech. Na nejlepší týmy a jednotlivce čeká prize money, věcné ceny, poháry a v neposlední řadě účast na mezinárodním turnaji firem. Díky novému propracovanému systému hráčských karet je navíc pro hráče připraveno mnoho výhod u partnerů projektu.

Jak se Golden Tour hraje? Každý tým sehraje v pěti hracích dnech (leden-březen), celkem okolo 20 zápasů (záleží na konečném počtu účastníků). Hraje se pouze o víkendu a pouze v moderních halách splňujících nejpřísnější požadavky. V aréně se nezdržíte déle než 4 hodiny. Kromě kvalitního fotbalu je připraveno také občerstvení ve formě klobás, čepovaného piva a vody.

Některé hrací dny jsou pak doplněny doprovodným programem, jako např. masáže, PlayStation apod. Součástí Golden Tour jsou také slavnostní zahájení a rozlosování soutěže a především pak závěrečné galavečery, na kterých se kromě známých moderátorů objevují i známé tváře z fotbalového prostředí (např. na brněnském galavečeru předávali ceny nejlepším hráči Richard Dostálek či Petr Švancara, v Ostravě pak nyní již bývalý trenér Baníku Karol Marko, v Bratislavě bývalý čs. reprezentant Ondřej Krištofík, současný manažer projektu atd.).

Pokud tedy chcete utužit pracovní kolektiv, zvýšit povědomí o existenci Vaší společnosti, navázat nové obchodní kontakty či zkrátka jen poměřit se na hřišti s borci jako Vladimír Šmicer, Jakub Dovalil, Lukáš Pešek či Jan Maroši, pak je Golden Tour soutěží právě pro Vás!

Pro přihlášení a více informací navštivte webové stránky organizátora projektu www.isc-sports.cz nebo pište na info@isc-sports.cz. Možnost přihlásit Váš tým končí 30. listopadu!

Reklama