Hlavní obsah

Tabulka plzeňské ligy je ohraničena týmy se stejným názvem

Plzeň

Plzeňská část Golden Tour má za sebou již kompletní program druhého hracího dne. V hale Lokomotivy Plzeň se opět představilo 10 týmů, včetně dvou mančaftů Sivresu. Po prvním kole elitní výběr Sivresu dominoval tabulce, naopak rezervní tým se potácel u samého dna.

Foto: I.S.C. Sports

Tým Apex City Casina zatím patří k nejpříjemnějším překvapením Golden Tour Plzeň.

Článek
Fotogalerie

A hned první zápas dne svedl oba výběry do vzájemného souboje. Překvapení se ale nekonalo a po vítězství 4:0 „áčka" Sivresu musel „B" tým nadále čekat na první body v ročníku. Velice blízko k nim měl v zápase s Activou, ale nejtěsnější prohra 1:0 naopak udržela Activu v horních patrech tabulky. Největší naděje pak vkládal Sivres II do souboje s předposledním týmem tabulky, nováčkem Blue Ocean Management, prohra 5:3 však prodloužila čekání na bodový zisk minimálně do dalšího hracího dne.

Sivres I zaznamenal první porážku v sezóně s týmem Activy (3:2), jinak však byl stoprocentní a v čele tabulky drží náskok pěti bodů před druhým Robstavem. Jeho zápasy přišly na řadu až v brzkém odpoledni . Osm branek si odnesl ze vzájemného souboje Blue Ocean Management, vítězně vyšel účastníkovi loňského Euro Golden Tour v Bratislavě také zápas s Hasiči a Magistrátem. Letošní dobré výkony potvrdil Hotel Primavera, který dokázal urvat s favoritem alespoň bod. Hotel Primavera se stal remízovým králem 2. hracího dne, připisoval 3 remízy a výhru.

O první dojmy z Golden Tour se s námi podělil kapitán nováčka Blue Ocean Management Jan Chudý: "Začátek v prvním kole byl bez chyby. Hned v prvním zápase jsme zvítězili a těšili se na další úspěchy. Úroveň ostatních týmů byla nad naše síly. Stále se učíme a věřím, že se naše výhry budou jen a jen množit. Zatím se nám líbí péče organizátorů, nic neponechávají náladě. Hala a zázemí je super, je o nás postaráno po všech stránkách, hala nás především překvapila svým povrchem."

K více než solidním výsledkům se rozehráli borci z Apex City Casina - po spíše slabších výkonech v minulých letech se letos řadí mezi největší překvapení. Druhý den otevřeli nečekanou výhrou nad silnou Activou, bez jakýchkoliv pochyb přehráli Tipsport a dokonce 8 branek nadělili Hasičům. Jediná ztráta tak přišla pouze za remízu s Hotelem Primavera. V tabulce se tak výběr hazardérů posunul na 5. místo, jediný bod za obhájce titulu z plzeňského magistrátu.

Vladimír Bešta, srdce týmu Apex City Casina:

Co říkáte novému systému soutěže?

Zatím se s ním seznamujeme, ale v dosavadním průběhu zatím nemáme žádné připomínky. Velmi dobré je, že se v průběhu turnaje dvakrát střetneme se všemi soupeři , je to velká výhoda proti minulým ročníkům. Jsme rádi, že se letos celý ročník odehraje v hale Lokomotivy, je tady příjemné prostředí a tak doufáme, že už se nikdy nebudeme stěhovat na Slavii jako v minulém roce.

A jaký je cíl týmu pro letošní ročník?

Určitě máme vysoké cíle, rádi bychom se dostali na bednu:-)

Další hrací den nás v Plzni čeká v neděli 17.2., tradičně již v týdnu před turnajem máte možnost bezplatně tipovat výsledky zápasů na www.goldentip.cz

Reklama