Hlavní obsah

Rozvod? Je mi to fuk, říká po průšvihu s prostitutkou Rooney

LONDÝN

Čtyřiadvacetiletý fotbalový multimilionář Wayne Rooney se nijak zvlášť nestará o to, jestli těhotná manželka Coleen po jeho záletech s prostitutkou, které ho stály několik tisíc liber, nepodá žádost o rozvod. Spíše předpokládá, že manželka a její rodina nakonec vše překousne a postaví se za něj.

Foto: Oleg Popov, Reuters

Wayne Rooney na tréninku anglické reprezentace

Článek

„Pokud se s tím nebude schopna vyrovnat, tak to Wayne vydýchá. Stejně si ale myslí, že si může dělat prakticky cokoliv, protože celé rodině zajistil pohodlný a bezstarostný život. Takový, jaký by bez něj neměli,“ uvedl podle Daily Mailu zdroj z Rooneyho blízkosti.

Rooneyho bezstarostnost ostatně potvrzují i slova Jennifer Thompsonové, s níž si anglický fotbalista užíval. Podle ní se nikdy nesnažil jejich dostaveníčka utajovat. Thompsonová uvedla, že hvězda anglické reprezentace i Manchesteru United s ní otevřeně hovořila i před klubovými spoluhráči.

Dalším důkazem Rooneyho skálopevného přesvědčení, že manželka nebude vyvádět, ať udělá cokoliv, je fakt, že hráč ani jeho právníci dosud nepodnikli žádné kroky k tomu, aby Thompsonovou umlčeli.

Capello mu věří

Rooney se dušuje, že myslí hlavně na kvalifikační duel se Švýcarskem. A trenér anglického nároďáku Fabio Capello mu maximálně věří. Fotbalového bijce hodlá do zápasu poslat, doufá, že Rooney se předvede podobně jako v souboji s Bulharskem, v němž připravil všechny čtyři góly.

„Mluvil jsem s ním a sledoval ho v uplynulých dnech. Ukazoval se ve výtečném světle, věřím, že podá stejný výkon jako ve Wembley,“ uvedl Capello. „Je soustředěný na hru, myslím, že na hřišti zapomene na všechny své problémy. Nemám o tom žádné pochybnosti,“ doplnil italský kouč.

Reklama

Související témata: