Hlavní obsah

Santander je po divoké přestřelce v semifinále Španělského poháru

MADRID

Fotbalisté Santanderu postoupili do semifinále Španělského poháru. Na hřišti Atlétika Bilbao ve čtvrtek remizovali po divoké přestřelce 3:3 a po úvodní výhře 2:0 z domácího prostředí si o postup do finále zahrají s lepším z dvojice Villarreal - Barcelona. První semifinálovou dvojici tvoří Valencie a Getafe.

Foto: ČTK/AP

Mladý brazilský útoční Robinho (vlevo) odkopává před dotírajícím kapitánem Santanderu Pablem Pinillosem. (ilustrační foto)

Článek

Zápas měl Bilbao velmi hořkou příchuť, protože už v prvním poločase dvěma góly dokázalo smazat dvoubrankové manko z prvního utkání. Santander sice v 54. minutě snížil na 1:2 a domácí na postup v tu chvíli museli vstřelit další dvě branky, Bilbao však vzápětí zvýšilo na 3:1 a vrátilo se do hry. Další gól se ale domácím dát nepovedlo a jejich definitivní naděje pohřbil v 73. minutě Tchité. Na 3:3 v nastavení vyrovnal Serrano.

Výsledek - čtvrtfinále, odveta:
Bilbao - Santander 3:3 (19. Amorebieta, 26. Muňoz z pen., 56. Susaeta - 54. Duscher, 73. Tchité, 90.+3 Serrano), první zápas 0:2, postoupil Santander.

Reklama

Související témata: