Hlavní obsah

VIDEO: Sexy fotbal. Real Madrid má vlastní spodní prádlo

MADRID

Na trávníku možná sbírá více bodů za fotbalovou krásu Barcelona, ale Real Madrid nyní vytáhl pořádnou munici mimo něj. Velkoklub z Madridu totiž odhalil vlastní řadu spodního prádla jak pro ženy, tak i pro muže. „Bude to velký hit,“ tvrdí obránce Bílého baletu Pepe. A vzhledem k tradičnímu předvánočnímu šílení je to dost dobře možné.

Článek

„Máme skvělé fanoušky, kteří klub zbožňují. Jsem si jistý, že tohle si nenechají ujít a budou to nakupovat,“ uvedl šestadvacetiletý hráč a vychválil slipy, kalhotky a podprsenky vyzdobené logem Realu. „Prádlo vypadá opravdu úžasně, fanynkám i fanouškům bude slušet,“ podotkl portugalský internacionál Pepe.

I bez novinky v podobě atraktivního spodního prádla patří Real na samotnou špici mezi kluby v oblasti prodeje suvenýrů a nejrůznějších předmětů pro fanoušky. Podle hodnocení auditorské firmy Deloitte vytlačil Real Madrid před čtyřmi lety z první pozice Manchester United a od té doby je obchodním králem mezi světovými kluby.

Příjmy z prodeje předmětů s logem Realu se odhadují na více než 100 miliónů eur ročně, tedy v přepočtu zhruba 2,6 miliardy korun. To už je velká porce z celkového ročního rozpočtu Bílého baletu, který přesahuje 400 miliónů eur.

Reklama

Související témata: