Hlavní obsah

VIDEO: Tohle gólman nečekal ani ve snu! Castro se připlížil jako stín, udeřil z nečekané strany

PALMA DE MALLORCA/PRAHA

Brankář Realu Sociedad Enaut Zubikarai už ví, že nebezpečí hrozí ze všech stran. Důkladně se o tom přesvědčil v pohárovém utkání s Mallorkou, ve kterém dostal příležitost, ač v ligových zápasech mu většinou připadá role náhradníka. Na tenhle gól asi jen tak nezapomene. A když ano, tak mu ho posměváčci rádi připomenou.

Brankářův kiks ve španělském poháru

Článek

Přitom už se zdálo, že z akce Mallorky nebude nic. Gonzalo Castro po nepovedeném centru skončil v kotrmelcích daleko za brankovou čarou, ale v tom byl právě problém.

Zubikarai se už chystal rozehrát, hodil míč na zem, snad ještě v duchu pomýšlel na nějaký lepší výsledek, než jakým byl rýsující se výprask, ale v momentě byl ztrestán za chvilkovou nepozornost či špatné vyhodnocení situace.

Castro se mezitím za brakovou čarou otřepal. Gólmanovi se nejprve mihnul před očima stín a vzápětí mohl už jen zoufale přihlížet, jak záložník Mallorky skóruje do prázdné brány. Skončila tím pro hosty hrozivá šestiminutovka, během níž inkasovali čtyři góly. A nakonec ještě dva dostali po pauze, takže ostrovní tým vyhrál 6:1.

Reklama

Související témata: