Hlavní obsah

VIDEO: Nehorázná bolest, nebo velké divadlo? Po Ronaldově zákroku měl Gabi „smrtelné" křeče

Praha/Madrid

Po prohraném finále Královského poháru kouč Mourinho prohlásil: „Tohle je moje nejhorší sezóna.“ Nebyl však jediný, kdo prohru svého Realu Madrid s městským rivalem Atlétikem kousal tak těžce. V závěru prodloužení byl totiž za kontakt své nohy se soupeřovým obličejem nekompromisně vyloučen autor jediné branky Bílého baletu v utkání, Cristiano Ronaldo.

První část videa zachycuje Ronaldův sporný zákrok. Ve druhé je vidět rozlícený Mourinho před svým vykázáním ze hřiště.

 
Článek

Ve vyhroceném zápasu byl nejprve v 76. minutě z lavičky vykázán trenér José Mourinho. Další šok přišel pro Real ve 115. minutě. Portugalský fotbalista byl na vlastní půli faulován záložníkem Atlétika Madrid Gabim.

Po tvrdém nárazu se Ronaldo poroučel k zemi a v pádu se jeho noha vymrštila do Gabiho obličeje. Hráč Atlétika se chytil za obličej a v bolestech se začal válet po trávníku. Ronaldo dostal červenou a na hřišti se rozpoutala nevídaná mela, do níž se zapojili téměř všichni hráči a členové realizačních týmů.

Po zhlédnutí opakovaných záběrů se však zdá, že, ač Ronaldova kopačka mířila do soupeřova obličeje, Gabi jen využil situace a na trávníku tak předvedl jeden velký teatrální kousek.

Gabi dostal na konci prodloužení druhou žlutou a po vzoru Ronalda byl vyloučen. Na výhře Atlétika, kterou v 98. minutě trefil João Miranda, to však už nic nezměnilo.

Reklama