Hlavní obsah

Probrečel jsem řadu nocí, přiznal muka za vlády Mourinha gólman Casillas

Praha

Když se po zlomenině ruky vrátil k fotbalu a trenér Jose Mourinho ho nechal sedět na lavičce, strašně trpěl. Probrečel řadu nocí. Legenda Realu Madrid Iker Casillas se podělila o své pocity ohledně nedávné vlády bývalého kouče, jenž se už vrátil do londýnské Chelsea. Gólman teď už zase září. V dresu španělské reprezentace na turnaji o Pohár FIFA v Brazílii, kde svému mužstvu pomohl až do dnešního finále.

Foto: Paulo Whitaker, Reuters

Zákrok španělského gólmana Ikera Casillase v semifinále Poháru FIFA proti Itálii.

Článek

Pro fanoušky Bílého baletu zůstal Casillas idolem, i když ho v bráně na dlouhou dobu nahradil Diego López. To ostatně portugalskému trenérovi nemohli nikdy zapomenout.

"Brečel jsem a bylo mi strašně, celé noci jsem nemohl usnout. Je strašné, když se dostanete do situace, ve které jste nikdy nebyli," říkal naštvaně Casillas v rozhovoru pro stránky FIFA.

Teď by se s příchodem nového kouče Carla Ancelottiho mělo všechno změnit. Italský mág se už nechal slyšet, že mezi třemi tyčemi je pro něj Iker jasnou jedničkou.

„Teď už mám své štěstí zpět"

Casillas si tak mohl konečně vydechnout. Odchod z Realu by mu jako velikému patriotovi madridského týmu asi utrhl srdce.

„Teď už mám své štěstí zase zpět. Nebylo to úplně jednoduché, ale už se mi podařilo otočit list. Jsem úplně jiný Iker Casillas," hlásil gólman z Brazílie.

Reklama

Související témata: