Hlavní obsah

Torres se vrací do Atlétika! Na Štědrý večer se domluvil na smlouvě

Madrid

Španělský fotbalista Fernando Torres se v nejbližších dnech oficiálně stane posilou Atlétika Madrid. S vedením klubu se třicetiletý útočník domluvil o Štědrý večer na smlouvě, i když musel výrazně slevit z finančních požadavků. El Niňo, jak se Torresovi přezdívá, chce v Madridu restartovat svou pohasínající kariéru. Kmenový hráč Chelsea na podzim hostoval v AC Milán, ale vstřelil jediný gól.

Foto: marca.com

Fernando Torres byl nejmladším kapitánem Atlétika, v Madridu teď zkusí restartovat svou kariéru.

Článek

V městě módy ztratili o Torrese zájem, který naopak jevil argentinský trenér Diego Simeone. Ten chtěl v Atlétiku ještě zvýšit konkurenci v útoku, což se mu podle všeho podaří.

Deník Marca uvedl, že za Torrese putuje do Milána italský reprezentant Alessio Cerci, s Torresovým návratem na stadión Vicenteho Calderóna souhlasí také mateřská Chelsea. Třicetiletý El Niňo se do La Ligy vrací po sedmi letech. V Atlétiku se na Štědrý den domluvil na osmnáctiměsíční smlouvě, klub by měl transfer oficiálně potvrdit v nejbližších hodinách.

Torres je odchovancem Atlétika. V madridském celku dokonce dělal nejmladšího kapitána, a když jej v roce 2007 kupoval Liverpool, musel zaplatit 35 miliónů eur. Reds ale na transferu vydělali a svůj klenot před třemi lety prodali do Chelsea za 60 miliónů eur. To je nejdražší přestup v historii mezi kluby v Premier League. Na Stamford Bridge se ale Torres hodně trápil a jeho kariéra od té doby hodně uvadala.

Reklama

Související témata: