Hlavní obsah

Frustrovaný Ronaldo? Baleovy góly neslavil a na fanoušky se vykašlal. Messi mu uniká

Madrid

Jeho Real Madrid porazil v ligovém zápase Levante 2:0 a dotáhl se znovu na rozdíl jednoho bodu na vedoucí Barcelonu, ale pro Cristiana Ronalda jako by to bylo málo. Svými reakcemi v nedělním utkání na sebe největší hvězda fotbalistů Bílého baletu opět strhl pozornost.

Foto: Andrea Comas, Reuters

Hvězda Realu Madrid Cristiano Ronaldo během zápasu s Levante.

Článek

Nejednoho fanouška zaskočilo, když Ronaldo nijak neslavil úvodní gól svého spoluhráče Garetha Balea. Místo toho se vztekal nad tím, že chvíli předtím jeho nůžky neskončily za bankovou čárou.

Rozhazoval rukama a sotva si všiml, že Velšan akci parádní ranou úspěšně dokončil. „Ronaldova extrémně nervózní reakce na Baleův gól po dorážce byla velmi bizarní a nezdravá," ohodnotil na twitteru počínání Portugalce bývalý útočník Barcelony a anglické reprezentace Gary Lineker.

Zdálo se, že Ronaldo má nějaký problém i s druhým gólem Balea, jenž šikovnou tečí Ronaldovy střely do protipohybu gólmana dal svému týmu uklidňující dvougólový náskok.

Po zápase zmizel v tunelu

Po zápase se pak rychle ztratil v tunelu stadiónu Santiago Bernabéu, zatímco jeho spoluhráči se shromáždili ve středovém kruhu, aby poděkovali fanouškům za podporu.

Příznivci Realu minulý týden své miláčky vypískali při porážce se Schalke v Lize mistrů, po níž rozlícený Ronaldo oznámil novinářům, že s nimi nebude až do konce sezóny mluvit.

V neděli mu pak i přes vítězství jeho klubu nevyšla snaha dotáhnout se v tabulce střelců na barcelonského Lionela Messiho, jenž už nastřádal v ligové sezóně 32 gólů, o dva více než Portugalec. Přitom Argentinec za ním ještě v prosinci zaostával o dvanáct zásahů.

„Cristiano byl dnes však během zápasu velmi živý, připravil vlastně oba góly. Sice sám neskóroval, ale k vítězství hodně přispěl," chválil svého svěřence kouč Carlo Ancelotti.

Ronaldo se bude moct přímo poměřit s Messim už v neděli při slavném El Clásiku. Ancelotti je před veledůležitým zápasem se svým týmem spokojen. „Bale byl tentokrát více namotivovaný než obvykle, přítomnost Luky Modriče mu hodně pomohla. Z Tottenhamu se spolu znají moc dobře," pochvaloval si italský kouč.

Reklama

Související témata: