Hlavní obsah

Poznatky z filmu o Ronaldovi: Neuvěříte, kdo se vedle CR7 objevuje nejčastěji

Přemýšlíte nad tím, že zhlédnete film o Cristianu Ronaldovi? Pak vás jistě překvapí, že kromě jednoho z nejlepších fotbalistů planety se ve snímku nejčastěji objevuje postava Jorgeho Mendese, Ronaldova agenta a dnes už také blízkého přítele. Dokonce i záběry v dresu madridského Realu, natož pak Portugalska nebo Ronaldových časů z Manchesteru United, nejsou ve filmu ani zdaleka tak časté, jako osoba devětačtyřicetiletého byznysmena. Mendes kromě CR7 zastupuje ještě třeba Josého Mourinha, Ángela di Maríu či Radamela Falcaa.

Trailer filmu Ronaldo.

 
Článek
Fotogalerie

Ronaldo se v Londýně osobně zúčastnil premiéry filmu.

Trailer filmu Ronaldo.

Film "Ronaldo" je pro fotbalové fanoušky po celém světě velkým lákadlem. V pondělí měl v Londýně celosvětovou premiéru a sešla se celá řada známých osob ze sportu, kultury i módy. Fanoušci se nyní dozvědí další podrobnosti z aktuálního trháku.

Ronaldo ve filmu (délka 1:29:30):
Hraje za Real Madrid: 7:32
Hraje za Portugalsko: 3:06
Hraje za Sporting Lisabon: 1:13
Hraje za Manchester United: 0:19
Jako dítě hraje fotbal: 1:16
Objevuje se v obleku, smokingu: 7:28
Bez trika, košile: 3:45
V soukromém letadle: 2:25
Zpívá s Rihannou: 1:07
Řídí čtyři auta
Tři zmínky o Messim
Lionel Messi ve filmu: 2:37
Agent Jorge Mendes: 9:21
Zdroj: Wall Street Journal.

Nebylo žádným překvapením, že Ronaldo měl na pondělní premiéře svého filmu smoking. Ve skutečnosti se ale zdá, že ho hvězda Bílého baletu ani nesundá. Vlastně jej nosí jen o čtyři sekundy kratší dobu, než dres královského klubu.

Hvězdný CR7 má rád i své vlastní tělo. Na záběrech se ocitne 3 minuty a 45 vteřin polonahý, což je o 39 sekund déle, než nosí portugalský reprezentační trikot. A o parník to předčí pouhých 19 vteřin, které Ronaldo věnoval svému bývalému týmu Manchesteru United. Fanoušci nepřijdou o Ronaldovy oslavy triumfu v Lize mistrů, ale také o chvíle, kdy si Cristiano čistí zuby nebo usedá do soukromého tryskáče.

Portugalec nemohl opomenout ani svého rivala Lionela Messiho. O Argentinci jsou ve filmu tři zmínky, celkem se mu věnuje stopáž dvou minut a 37 sekund. Ronaldo mluví o "bezvýznamném" Zlatém míči pro nejlepšího fotbalistu planety. "Poté, co Messi zvítězil podruhé nebo potřetí v řadě, jsem řekl, že už sem nikdy nepřijedu," prohlásí CR7.

Třicetiletý ofenzivní záložník je také beznadějně oddaný své matce, svému synovi i agentovi Jorgemu Mendesovi, i když ne nutně v tomto pořadí. Mendes je prezentován jako Ronaldův nejbližší přítel, ve filmu se objeví převážně na telefonu.

Navštívíte v kině film Ronaldo?
Ano
26,2 %
Ne
73,8 %
Celkem hlasovalo 8560 čtenářů.

Reklama