Hlavní obsah

Liga mistrů on-line: Porto vs. Arsenal

PRAHA

Osmi zápasy se ve středu uzavře pro letošní rok program fotbalové Ligy mistrů. Rozhodnuto není ještě o čtyřech volných místech pro jarní pokračování, o něž se utká sedm týmů. Sledujte od 20:45 on-line reportáž z duelu mezi Portem a Arsenalem, který bez Henryho a Rosického potřebuje na hřišti soupeře uhrát alespoň bod, aby postoupil do osmifinále.

Článek

Arsenal před čtrnácti dny otočil domácí utkání s Hamburkem, a tak mu stačí k definitivě postupu uhrát bod. Do Portugalska však odcestuje bez dvou hvězd, chybět mu budou zranění Henry i český špílmachr Tomáš Rosický. "Je to složitá situace nejen pro Thierryho, ale pro všechny. Pro trenéra, pro spoluhráče, pro šéfa klubu. Musíme ale tuto těžkou chvíli překonat," řekl útočník Adebayor. Na postup si brousí zuby také Porto a CSKA Moskva, jenž čeká duel s Hamburkem.

Liga mistrů on-line
Skupina GPorto vs. Arsenal

O poslední volné postupové místo se ve skupině H na dálku utkají Lille a AEK Atény. V nadějnější pozici vstoupí do zápasu řecký tým, který má před francouzským mužstvem náskok jednoho bodu. Pouze o čest půjde ve skupině E, kde je o pořadí všech čtyř celků už rozhodnuto.

Reklama

Související témata: