Hlavní obsah

Šílený trénink kouče Slavie. V zahraničí žasnou nad počínáním Trpišovského

Barcelona/Praha

Senzační bodový zisk pražské Slavie na stadionu Camp Nou v úterní bitvě Ligy mistrů s Barcelonou (0:0) překvapil celý fotbalový svět. Slavia si v něm buduje skvělé renomé - vedle samotných fotbalistů samozřejmě i strůjce sešívaného zázraku kouč Jindřich Trpišovský, jehož jméno nyní zmiňují média po celé zeměkouli. Do povědomí se v zahraničí dostal i nevídaným zanícením při předzápasovém tréninku.

Sestřih zápasu Ligy mistrů Barcelona - SlaviaVideo: O2 TV Sport

 
Článek

„Šílená tréninková jednotka trenéra Slavie Jindřicha Trpišovského," nazvala prestižní zámořská televizní stanice ESPN příspěvek na své facebookové stránce, kam umístila video z tréninku slávistů před bitvou s Barcelonou.

Trpišovský se v něm velmi aktivně jako hráč zapojil do baga. Byť působil mezi svými svěřenci trochu těžkopádně, rozhodně nic neošidil, metal kotouly na trávníku stejně jako ostatní.

„Nikdo si neužívá trénink víc než kouč Slavie," okomentovala dění na hrací ploše ESPN.

Trpišovskému se ale následně po zápase dostalo i velmi seriózní pochvaly od slavného kolegy Arséna Wengera, který žasl nad fyzickou připraveností českého mistra.

„Barcelona dnes večer byla po fyzické stránce Slavií poražena. Pro Barcelonu to byl ostudný večer," prohlásil mimo jiné někdejší dlouholetý kouč Arsenalu v televizním studiu stanice beIN Sports.

Reklama