Hlavní obsah

Fabregas mě chtěl trefit, soptil po zápase zraněný Řepka

PRAHA

Jedním z klíčových okamžiků středečního utkání Sparty s Arsenalem byl odchod stopera Tomáše Řepky. Domácího kapitána nešetrně už ve 25. minutě fauloval španělský mladíček Fabregas a Řepka musel po několika minutách střídat. „Chtěl mě trefit do kolena,“ soptil po zápase známý bouřlivák.

Článek

Tomáš Řepka jako tradičně dirigoval obranu Sparty, několika důraznými zákroky soupeři předvedl svoji tvrdost. Pak ale přišel souboj s Fabregasem a domácí opora musela ze hřiště. „Jak jsem napnul koleno, tak jsem do něj dostal,“ líčil inkriminovaný okamžik kapitán Sparty.

Bek sice ještě několik minut zkusil bolavé koleno rozhýbat, ale zranění mu nedovolilo pokračovat. „Snažil jsem se pokračovat, ale prostě to nešlo. Vždycky to takhle dopadne, když se těšíte na něco tak moc, jako já na tenhle zápas,“ litoval po utkání bývalý hráč West Hamu.

Řepka okamžitě po vystřídání zamířil do kabiny a levé koleno v místnosti masérů ledoval. Rozsah zranění určí lékaři. „Koleno mám oteklé. Nevím, jak dlouho nebudu moct hrát. Dostal jsem prášky, ale jasněji bude až ve čtvrtek po vyšetřeních,“ uvedl řízný stoper.

Zápas s věhlasným soupeřem tak pro Řepku skončil ještě před poločasem, pak předal kapitánskou pásku Pavlu Horváthovi. Sparta ve druhém poločase chybovala a po gólu Fabregase prohrávala. V nastavení z brejku zvýšil Hleb.

Reklama

Související témata: