Hlavní obsah

VIDEO: Sex s lolitkou, rodinné trable, červená. Maléry se na Ribéryho valí jako popel na Evropu

MNICHOV

Teď aby se v jednom kuse třásl! Až do příští středy bude francouzský legionář ve službách mnichovského Bayernu Franck Ribéry čekat, jaký ortel nad ním disciplinární komise UEFA vynese a zda ho za vyloučení ve středečním semifinále Ligy mistrů proti Lyonu distancuje na jeden či dva zápasy, i týdny může žít v obavách, zda proti němu vznese pařížský soudce Dado obvinění za sex s nezletilou prostitutkou Zahiou.

Prostitutka Zahia Dehar, která měla poměr mimo jiné s Franckem Ribérym.

Článek

Pomalu aby si hodil provaz, protože maléry se na Ribéryho valí jako popel  z islandské sopky na Evropu. Jako by nestačilo, že praskly jeho sexuální eskapády z pařížského nočního klubu Café Zaman na Champs-Elysées, kde si užíval s marockou lolitkou. A kdyby jen to - ono se prvalilo, že přítulné Zahii v té době bylo teprve sedmnáct, což představuje pro Ribéryho velký malér.

Smutný fotbalista Bayernu Mnichov Franck Ribéryfoto: Reuters/Michael Dalder

Milovala jsem je všechny, hájí fotbalisty Zahia

Prostituce je totiž ve Francii povolena až od osmnácti a kdo se proti zákonům proviní, může jít sedět. A dokonce až na tři roky a přitom ještě zaplatí pokutu šplhající až k 45 tisícům eur, tedy 1,1 miliónu korun.

„Nechápu, proč by měl jít do vězení. On, stejně jako Govou a Benzema, byli moji kluci. Milovala jsem je všechny, takže jsem šokována,.že se mohou dostat do vězení,“ rozpovídala se Zahia Deharová, která dávala své tělo Ribérymu častokrát ještě před svými osmnáctinami. I francouzský reprezentant to pří výslechu na pařížském státním zastupitelství přiznal, byť se hájil tím, že o jejím věku neměl ani potuchy.

Zahia práskla, co nechtěla

Jenže svůdná, ale zároveň hodně bezelstná Maročanka ho usvědčila naivní obhajobou. Snad ho chtěla ochránit před vězením, možná se snažila Ribéryho podat v lepším světle, když líčila, že s ní oslavoval i její osmnáctiny poté, co spolu měli v týdnech a měsících předchozích opakovaně sex.

Ribéryho reprezentační spoluhráč Benzema z madridského Realu je na tom ještě hůř, neboť ten se Zahihou spal v době, kdy jí bylo teprve šestnáct.

Rozpadne se mu i manželství?

Ribéry teď žije v nejistotě, zda proti němu vznese pařížský soudce Andre Dado obvinění a zároveň se třese v obavách, zda se snad nerozpadne jeho manželství s půvabnou Alžířankou Wahibou, s níž má pětiletou dceru Hizyau a dvouletou Shahiniz.

Svou rodinu totiž fotbalista nade všechno miluje a kvůli manželce, s níž se zná od dětských let, dokonce přestoupil na islám a přijal jméno Bilal.

Jeho manželka, která dala už někoílikrát ostentativně najevo, že se jí v Německu nelíbí a že by se nejraději vrátila zpátky do Francie, se zatím k sexuálnímu úletu svého Francka veřejně nevyjádřila.

Verdikt padne až ve středu

Verdikt fotbalové disciplinárky se nad Ribérym rovněž vznáší jako noční můra. V první semifinálové partii Ligy mistrů ve středu s Lyonem dostal totiž v 37. minutě po faulu na Lópeze červenou, musel z placu a teď čeká, jaký ortel nad ním evropský tribunál vynese. „Na vyloučení to nebylo, trest na jeden zápas by to měl spravit,“ zastával se Ribéryho kouč Bayernu Louis Van Gaal. ¨

Fotbalista Bayernu Mnichov Franck Ribéryfoto: Reuters/Wolfgang Rattay

Jedno je zatím jisté - Ribéry do Francie příští týden cestovat nemusí, neboť v odvetě proti Lyonu nastoupit nesmí. Až příští středu pak evropská disciplinární komise rozhodne, zda distanc na jeden zápas bude dostačující, nebo zda si francouzský reprezentant ve službách Bayernu nezahraje ani případné finále, kam má mnichovský klub namířeno.

Která tragédie by byla větší?

„Byla by to pro něho fotbalová tragédie,“ připustil Van Gaal v narážce na to, že Ribéryho koketujícího s odchodem z Bayernu nakonec v Mnichově udržela touha vyhrát velkou evropskou klubovou trofej. Teď ovšem hrozí, že by si o ni v polovině května v Madridu zahrát nemusel, neboť dostane trest minimálně na dvě utkání.

Daleko větší tragédií by ovšem pro Ribéryho bylo, kdyby ho pařížský soudce ze sexu s nezletilou marockou lolitkou skutečně obvinil. To by mohl na fotbal zapomenout i na tři roky.

Reklama

Související témata: