Hlavní obsah

Fotbalista Adriano se prý během angažmá v Interu chtěl zabít

ŘÍM

Brazilský fotbalista Adriano z AS Řím prý v minulosti vážně uvažoval o sebevraždě. Tvrdí to útočníkova matka, podle které se její syn chtěl zabít během angažmá v Interu Milán. "Nikdy se nevyrovnal s otcovou smrtí. Ta způsobila jeho deprese," řekla Adrianova matka Rosilda v rozhovoru pro deník Gazzetta dello Sport. "Všichni ho kritizovali, aniž věděli, jaké má potíže. Pokud jste opravdovou depresi neměli, nikdy nevíte, co obnáší. Ani já jsem tehdy nevěděla, jak mu pomoci," uvedla.

Foto: Felice Calabro, ČTK/AP

Brazilec Adriano (vlevo) v dresu AS Roma.

Článek

Právě kvůli depresím, které utápěl v alkoholu, se prý chtěl osmadvacetiletý Adriano zabít. "Jednou mi zavolal a říkal, že už to nemůže dál vydržet. Přiznal se, že přemýšlí o sebevraždě," řekla Rosilda. "Odpověděla jsem mu, ať se rozhodne srdcem. Člověk by měl být šťastný, i kdyby kvůli tomu měl skončit s fotbalem," dodala.

Adriano se nakonec s Interem dohodl na ukončení smlouvy a chtěl si dát půlroční pauzu. Po návratu do Brazílie ale začal hrát za Flamengo, podařilo se mu znovu nastartovat kariéru a v květnu se vrátil do Evropy v dresu AS Řím.

Reklama

Související témata: