Hlavní obsah

Plzeňští fešáci mají na oblecích vlastní jmenovku i číslo. Vypadáme pěkně, lebedili si Horváth s Kozáčikem

Petrohrad

Pořádně vymódění cestovali fotbalisté Viktorie Plzeň k druhému utkání skupiny D Ligy mistrů do Petrohradu, kde ve středu sehrají utkání proti CSKA Moskva. Během pouhých čtrnácti dnů bylo vyrobeno dvaadvacet obleků pro hráče a dvanáct pro realizační tým, přičemž na kolekci šité na míru se podílelo celkem sto čtyřicet lidí.

Foto: Karel Samec

Fotbalisté Plzně v nových oblecích před odletem do Petrohradu k utkání Ligy mistrů s CSKA Moskva.

Článek
Fotogalerie

„Obleky jsou hezké, moc se povedly. Já sice raději cestuji ve sportovnějším oblečení, ale novou kolekci si užívám. Je hodně pohodlná," hlásil kapitán Západočechů Pavel Horváth. „Myslím, že jsme dobře sladění a vypadáme pěkně. Jde o důstojné oblečení hodné účastníka Ligy mistrů," usmíval se brankář Matúš Kozáčik.

Hráči českého mistra budou při cestách za zápasy Ligy mistrů oblečeni do blazerového saka (modré s jemnou kostičkou), bleděmodré košile bez kravaty a do šeda lehce zbarvených kalhot se speciální teflonovou úpravou. „Oblek odpovídá současným trendům světové módy. Viktoriáni se v nich mohou směle měřit se špičkovými evropskými kluby, které oblékají jiné renomované značky," charakterizoval kolekci Roman Hanus, šéf společnosti Al Piana, která Západočechy oblékla.

Vedení týmu má k dispozici sako s tmavší modrou kostkou, bílou košili a k ní modrou kravatu. Součástí všech obleků jsou i opasky. „ Dbali jsme také na pohodlí a praktičnost při cestování. Teflonová úprava zamezuje ušpinění a tolik se nemačká. Hráči mají navíc sako a kalhoty zevnitř opatřeny svojí jmenovkou a číslem," doplnil Hanus.

„Absolvovali jsme dvě zkoušky. V neděli jsme zástupce společnosti trošku vyděsili, protože třeba Marek Bakoš měl kalhoty trošku těsné a já úplně. Asi nás špatně změřili," smál se Horváth. „Normálně cestuji klidně v teplákové soupravě, ale obleky mi nijak nevadí. Navíc ten nový je vážně pohodlný a moc příjemný," lebedil si Kozáčik po cestě do Petrohradu.

Reklama

Související témata: