Hlavní obsah

Duel Chelsea s Liverpoolem britský tisk nenadchl

LONDÝN

Jako nepříliš povedené hodnotí britské deníky středeční utkání semifinále Ligy mistrů mezi Chelsea a Liverpoolem. The Sun míní, že fanoušky zápas zklamal, podle Guardianu skutečné semifinále teprve přijde. Do odvety dává ostrovní tisk větší šance londýnskému klubu.

Článek

Čeští fotbalisté vyšli ze zápasu se ctí: deníky vesměs obdivují jak hlavičku Milana Baroše v prvním poločase, tak zásah Petra Čecha, kterým spasil domácí tým. The Sun udělil českému brankáři Chelsea osmičku, nejvyšší známku ze všech hráčů zápasu. "Spolehlivý jako vždycky," shrnuje The Times Čechův výkon.

The Guardian si myslí, že skutečné semifinále fanoušky teprve čeká. Středeční zápas byl podle tohoto deníku jen průměrný. Podle Guardianu mnoho nechybělo a vyhrál Liverpool.

Deníky se shodují, že po ztrátě Xabiho Alonsa kvůli žlutým kartám bude severoanglický klub výrazně oslabený. The Guardian si ovšem myslí, že Liverpool pořád ještě může získat místo ve finále, které všichni už dopředu "přidělili" Chelsea.

Podle The Times se Chelsea právě přesvědčila, jak těžké je překonat organizovaný a odhodlaný tým Rafaela Beníteze. Komentátor listu se těší na odvetu, která přinese podle jeho odhadu skvělý fotbal. I když byli liverpoolští fanoušci z remízy nadšeni, Chelsea se postará, aby jejich oslavy neměly dlouhého trvání, soudí deník.

Podle The Daily Telegraph podal Liverpool úctyhodný výkon a dokonale se držel chytré defenzivní strategie a protiútoků. V odvetě ale bude muset hru více otevřít a Chelsea věří, že za takové situace bude schopna dát gól.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články