Hlavní obsah

Ibrahimovic bude Paris St. Germain chybět týdny, ale sezóna pro něj nekončí

Paříž

Fotbalisté Paris Saint-Germain se budou muset kvůli svalovému zranění několik týdnů obejít bez své největší hvězdy Zlatana Ibrahimovice. Oznámilo to trenér francouzského týmu Laurent Blanc, který však zároveň fanoušky ubezpečil, že pro švédského útočníka sezóna ještě neskončila.

Foto: Benoit Tessier, Reuters

Zlatan Ibrahimovic si přivodil svalové zranění v zápase Ligy mistrů proti Chelsea.

Článek

"Těžko odhadovat, jak dlouho to bude trvat, protože je to stále čerstvá záležitost. Ale pokud se jeho zranění nezhorší, bude schopen dokončit sezónu," uvedl Blanc na dnešní tiskové konferenci před sobotním ligovým utkáním proti Remeši. Obhájci titulu vedou tabulku s náskokem 13 bodů.

Ibrahimovic musel kvůli zranění střídat v druhém poločase středečního čtvrtfinále Ligy mistrů proti Chelsea, které jeho tým vyhrál 3:1. Odvetu na Stamford Bridge určitě vynechá.

Při Ibrahimovicově absenci se nicméně herní styl PSG příliš nezmění. "Naše filozofie a taktika zůstanou stále stejné," řekl Blanc. Na pozici zraněného Švéda ve středu útoku se posune Uruguayec Edinson Cavani, jehož místo na pravém křídle zaujme Brazilec Lucas.

Reklama