Hlavní obsah

Atlétiku bude ve finále LM chybět kanonýr Diego Costa

Madrid

Fotbalisté Atlétika Madrid budou v sobotním finále Ligy mistrů s Realem Madrid postrádat svého nejlepšího střelce Diega Costu. Vyšetření odhalilo, že si v posledním ligovém duelu s Barcelonou natrhl stehenní sval. Podle deníku AS má být mimo hru zhruba 15 dní.

Foto: Sergio Perez, Reuters

Útočník Atlétika Diego Costa má naržený stehenní sval a pravděpodobně přijde o finále LM.

Článek

Autor 27 ligových gólů, kterými dotáhl Atlético ke španělskému titulu, a dalších osmi gólů v Lize mistrů tak přijde o vyvrcholení sezóny. Atlético bude usilovat o historický triumf v Lize mistrů.

Trenér Diego Simeone však stále nechce svého kanonýra odepsat a věří v zázrak. "Pořád je ještě začátek týdne a je tedy brzy na to, abychom ho z finále vyřadili. Stále je čas na finální rozhodnutí," cituje kouče Atlética agentura AP.

Podle nejnovějších informací pětadvacetiletý fotbalista odletěl do Bělehradu za Marijanou Kovačevičovou, které se přezdívá "zázračná lékařka". Ta svým pacientům pomocí placenty pomáhá zotavit se rychleji ze svalových zranění.

Klidní mohou být nicméně fanoušci španělské reprezentace, jelikož by se měl brazilský rodák se španělským pasem uzdravit včas, aby stihl mistrovství světa ve své rodné zemi. To začne 12. června.

Reklama