Hlavní obsah

FANTASY: Přijde čas pro Petra Čecha? My věříme, že ano a dáváme mu naši důvěru

Praha

V úterý se fanoušci mohou těšit na start nejprestižnější fotbalové soutěže klubů. Hned první hrací den se představí i obhájce titulu Real Madrid, který hledá po odchodu několika hvězd ideální formu. Anglická Chelsea bude hostit na svém hřišti Schalke a pikantní zápas čeká na Tomáše Rosického, který s Arsenalem jede do Dortmundu, kde dlouhá léta působil.

Liga mistrů startuje už dnes!

Článek
Fotogalerie

Petr Čech se v Chelsea mezi tyčemi v ostrém soutěžním utkání v letošní sezoně neukázal, a tak doufáme, že v Lize mistrů přijde jeho čas a opět ukáže své kvality při eliminaci střeleckých pokusů Schalke. Spolu s ním se o čisté konto bude snažit v obraně Jonh Terry. Trojici hráčů z Chelsea doplní v záloze Hazard, který by měl svými přesnými přihrávkami posílat do gólových šancí útočníky domácího týmu.

Apoel si z Barcelony body neodveze

Plné zastoupení tří hráčů mají v našem výběru i fotbalisté Barcelony, kteří na svém hřišti přivítají FC Apoel a o výhře domácích by nemělo být sporu! Do naší sestavy putuje Neymar, který se ukázal ve skvělé formě při posledním soutěžním utkání Barcelony, kdy pomohl svému týmu dvěma trefami k vítězství. Společně s ním bude v naší ideální jedenáctce Rakitič a Montoya.

I přes špatnou formu, která potkala Real Madrid v domácí soutěži, věříme, že v Lize mistrů si spraví tým Carla Ancelottiho chuť a Basilej v pohodě porazí. Do naší sestavy putuje obránce Ramos a s ním Modrič společně s nejlepším střelcem uplynulého ročníku soutěže Ronaldem.

Reklama