Hlavní obsah

Sivok se při utkání s Thunem zranil

PRAHA

Novopečený kapitán Sparty Praha Tomáš Sivok nebude na úterní zápas Ligy mistrů proti Thunu vzpomínat v dobrém. Nejenže jeho tým prohrál 0:1 a postupové naděje do dalších bojů berou pomalu za své, dvaadvacetiletý záložník se totiž na konci prvního poločasu zranil.

Článek

"Doktor řekl, že vazy drží. Asi jsem tomu příliš nepomohl, tím, že jsem hrál až dokonce. Bojím se, až půjdu na rezonanci, aby mě tam něco nenašli," uvedl Sivok v rozhovoru na stránkách Sparty. Jeho obavy se potvrdily. Středeční vyšetření magnetickou rezonancí v Praze odhalilo přetržení předního zkříženého vazu.

"Je to strašná smůla. Stalo se to snad v té nejhorší možné době. Se Spartou nás čekají rozhodující zápasy v Lize mistrů a navíc jsem se moc těšil na poslední zápasy kvalifikace s jednadvacítkou," řekl v rozhovoru s ČTK Sivok.

"Levý bek měl balon a trochu zaváhal. Chtěl jsem mu jej vypíchnout a on jak se otočil ke mně zády, tak jsem strčil nohu kolem něj a on mi celou vahou na ni spadl," popsal dění na trávníku Sivok. Zápas dohrál, ale v osmdesádé minutě podle svých slov uvažoval o střídání. "Ale nechtělo se mi v tom tým nechat. Říkal jsem si, když už nedáme gól, tak aspoň uhrajeme remízu," uvedl na stránkách klubu.

Sivoka poslední dobou zranění doslova pronásledují. "Za celou kariéru jsem měl snad jeden výron a teď během tří týdnů mám dva výrony a zraněné koleno," konstatoval nepříjemnou bilanci Sivok. "Nevím, jestli je mi to takhle souzeno nebo si vše vybírám až teď. Doufám, že už to konečně přestane," doufá.

Reklama