Hlavní obsah

Liga mistrů on-line: AC Milán - Lyon, Villarreal - Inter Milán

PRAHA

První dva semifinalisté letošní Ligy mistrů budou známi v úterý večer. AC Milán přivítá v odvetě čtvrtfinále doma Lyon, na jehož půdě uhrál bezbrankovou remízu, Inter Milán bude ve Villarrealu stavět na výhře 2:1 z prvního zápasu. Sledujte od 20:45 nejdůležitější momenty z obou zápasů v on-line reportáži na Sport.cz.

Článek

Španělskému týmu stačí k postupu doma vyhrát 1:0, ale jeho chilský kouč Manuel Pellegrini varoval před přehnaným očekáváním. "Lidé mi říkají, že výsledek 1:2 je dobrý. Ale prohra nikdy dobrá není," podotkl.

Interu by se mohl vrátit do sestavy Portugalec Figo. Majitel Zlatého míče z roku 200 před týdnem nemohl nastoupit kvůli nataženému svalu, ale v neděli už trénoval a v pondělí odletěl s výpravou do Španělska.

AC Milán neskóroval ve dvou zápasech za sebou, což se mu stalo poprvé v sezóně. Cestu do sítě hledají jeho hráči už 210 minut. V sobotu kouč Carlo Ancelotti šetřil opory Ševčenka, Inzaghiho, Kaká, Stama a Nestu a tým bez nich ostudně prohrál v Lecce 0:1, čímž pro něj skončila série 12 zápasů bez porážky.

V úterý by se ovšem měli Ševčenko s Inzaghim zase sejít spolu v útoku. V Lyonu hrál místo Inzaghiho Gilardino, který sice v Serii A patří se 16 brankami k nejlepším střelcům, ale v Lize mistrů stále čeká na první gól. A to už odehrál osm zápasů.

Lyon se v odvetě bude moci opřít o Brazilce Juninha, který před týdnem nehrál kvůli trestu za karty. A na odvetu se těšil o to víc. "Bude to velký zápas. Na jedné straně tým, který je známý na celém světě, a na druhé klub, který je na vzestupu a chce poprvé do semifinále. Prvních dvacet minut bude vzrušujících," tvrdil Juninho.

Reklama

Související témata: