Hlavní obsah

Holub: Pohár UEFA je taky hodně lákavý

MLADÁ BOLESLAV

Hráči Mladé Boleslavi byli zklamáni, že se jim nepodařilo postoupit do Ligy mistrů, ale podle svých slov ostudu neudělali. "Dokázali jsme, že hrát se dá s každým. Galatasaray je velice silný tým, pohárovou Evropou protřelý, my jsme taková mužstva předtím viděli jen v televizi," řekl autor jediné domácí branky Marian Palát.

Článek

"Jen je velká škoda, že gól nepřišel dříve. Když jsem viděl, jak ke mně míč letí, tak jsem jej napálil a rána mi skvěle sedla," dodal obránce středočeského celku.

Nejzkušenější hráč domácího týmu Radim Holub, který zastoupil Marka Kuliče v roli kapitána, nebral vyřazení tragicky. "Nyní nás čeká Pohár UEFA, a když postoupíme do bojů ve skupinách, tak nás čekají další čtyři kvalitní soupeři a zápasy. To je hodně lákavé, i když zahrát si Ligu mistrů by bylo určitě lepší," řekl Holub.

Příliš prostoru prosadit se prý neměl. "Soupeř bránil výborně, podílel se na tom celý tým, obráncům skvěle pomáhali záložníci. Ve druhém poločase jsme se dostali do šancí, ale neproměnili je. Soupeř potvrdil svou sílu - měl jednu šanci a dal z ní branku. Za druhý poločas jsme si rozhodně nezasloužili prohrát, myslím, že remíza je spravedlivá," uvedl Holub.

Reklama

Související témata: