Hlavní obsah

Liga mistrů on-line: Chelsea vs. Barcelona

PRAHA

Fotbalovou Ligu mistrů čeká ve středu večer jeden z prvních vrcholů: londýnská Chelsea nastoupí proti obhájcům prvenství z Barcelony. Anglický klub však před prestižní bitvou přišel o zraněné brankáře Petra Čecha i jeho italského náhradníka Carla Cudiciniho. Sledujte utkání od 20:45 v on-line reportáži na Sport.cz.

Článek

Šanci tak zřejmě poprvé dostane letní posila Henrique Hilário, krajan portugalského trenéra Josého Mourinha.

Na zápas proti svému bývalému klubu si musí nechat zajít chuť Vladimír Šmicer. Záložník Bordeaux je s poraněným lýtkovým svalem stále na marodce a proti Liverpoolu, kterému loni pomohl k vítězství v Lize mistrů, si nezahraje. Odvetu za dva týdny na Anfield Road by už ale stihnout mohl.

Na hřišti by naopak neměli chybět reprezentanti Radoslav Kováč s Martinem Jiránkem v dresu Spartaku Moskva. Ty čeká duel na hřišti vedoucího celku italské ligy Interu Milán a právě duel třetího a čtvrtého týmu skupiny B hodně napoví o postupových šancích obou mužstev.

Výrazný krok do další fáze naopak může učinit Valencie. Když doma porazí Šachtar Doněck s českým zadákem Tomášem Hübschmanem, naváže na úvodní dvě výhry a postup tak bude mít na dosah. Ve stejné pozici je také Bayern Mnichov před duelem na hřišti Sportingu Lisabon. Zápasy začínají ve 20:45.

Reklama

Související témata: