Hlavní obsah

Darida versus Duda, Novák versus Kucka. Kamarádi z klubů jdou proti sobě

Praha

Čtvrteční duel v Polsku je přípravou na bitvu o záchranu v Lize národů. Českou fotbalovou reprezentaci čeká mimořádný souboj. V pondělí 19. listopadu od 20:45 vyzve tým trenéra Jaroslava Šilhavého ve federálním derby Slovensko, jehož barvy bude hájit řada spoluhráčů a kamarádů současných českých reprezentantů. V přiloženém videu se můžete podívat na anketu, kdo je jejich oblíbeným slovenským fotbalistou.

Oblíbený slovenský fotbalista

 
Článek

Se Slováky Ondřejem Dudou a Peterem Pekaríkem nastupuje za berlínskou Herthu Vladimír Darida, Filip Novák má v tureckém Trabzonsporu po boku Juraje Kucku, Marka Hamšíka či Milana Škriniara zase potkávají v italské Serii A Jakub Jankto a Patrik Schick.

Právě uvedené osobnosti jmenovali čeští fotbalisté při otázce, kdo je jejich oblíbeným slovenským fotbalistou. Nechyběli ale ani vyslanci české ligy v čele s Lukášem Štetinou, Patrikem Hrošovským nebo Mariánem Čišovským.

V pondělí 19. listopadu ale půjde kamarádství z klubů, které navíc ještě upevňuje absence jazykové bariéry, stranou. Vstupenky na dvanácté derby od rozpadu společné federace jsou stále k mání na webu www.vstupenkyfotbal.cz v cenových relacích od 390 korun.

Reklama