Hlavní obsah

Haškův asistent popírá, že proti českému kouči intrikuje

PAŘÍŽ

Asistent fotbalového trenéra Ivana Haška ve francouzském prvoligovém celku Saint-Etienne v sobotu popřel, že chce českému kouči škodit a na konci sezóny zaujmout jeho místo. V komuniké, které umístil na internet, Laurent Roussey uvedl, že je těmito zprávami šokován.

Foto: archiv

Ivan Hašek

Článek

Roussey tak reagoval na slova Haškova agenta Bruna Satina, podle něhož Hašek po bezproblémových začátcích narazil na mocnou klubovou lobby a že zvlášť obtížně se mu spolupracuje s Rousseyem, který prý hraje na vlastní triko. Satin si údajně někdy klade otázku, proč vedení klubu nenabídlo místo trenéra rovnou Rousseyovi.

"Jsem překvapen a šokován tím, že se mi přičítá úmysl škodit Ivanu Haškovi zvlášť a zájmům klubu obecně. Rozhodně odmítám výroky a kritiky, jejichž cíl je prostě destabilizovat klub zvenčí. Konstatuji se zájmem, že Ivan Hašek o tomto mediálním výpadu nevěděl," uvedl Roussey a dodal, že nechce vstupovat do nějaké plané polemiky.

Hašek má v Saint-Etienne smlouvu do června 2008. Bruno Satin tento týden naznačil, že kvůli problémům, se kterými se podle něho v klubu střetává, by český trenér mohl odejít i dřív. "Je zřejmé, že tandem s Rousseyem nevyšel, ale pokud se některé věci vyjasní, dá se uvažovat o pokračování spolupráce," řekl Satin.

Reklama

Související témata: