Hlavní obsah

S Kollerem počítám, říká kouč fotbalistů Monaka

MONTE CARLO

Kouč fotbalistů Monaka Ricardo Gomes českého reprezentačního útočníka Jana Kollera nezavrhuje. Brazilský trenér sice vsází v úvodu sezony na jiné hráče, ale s nejlepším střelcem českého národního týmu v historii prý ve svých plánech počítá.

Článek

"Teď mají v mých očích přednost Piquionne a Gakpe, ale to se může rychle změnit. Mluvil jsem s ním a cítí motivaci, i když byl zpočátku trochu smutný. Ale řekl mi, že z té konkurence není rozladěný. Navíc zápasy jdou rychle za sebou a v sobotu proti Sochaux už může dostat přednost on," řekl agentuře AFP Ricardo den po středečním zápase s Metami, v němž Koller přišel na hřišti až na poslední dvě minuty. Monako v utkání zvítězilo 2:0.

Koller se v úvodních třech ligových kolech do základní sestavy nedostal a dal najevo, že by mohl změnit na začátku své druhé sezóny v Monaku angažmá. "Každý může uvažovat o odchodu, ale já si to nepřeji," uvedl Ricardo.

O čtyřiatřicetiletého hráče rázem projevila zájem řada klubů, například Feyenoord Rotterdam, Reading, Middlesbrough a Birmingham. Internetová stránka www.fcupdate.nl ve čtvrtek citovala Kollerova agenta Pavla Pasku, který řekl, že rozhodnutí o případném přestupu padne v pondělí nebo v úterý. To se bude Koller chystat s národním týmem na přípravný zápas v Rakousku.

Reklama

Související témata: