Hlavní obsah

Baroš má zraněný přitahovač, vynechá i pohár

LYON

Zranění přitahovače stehenního svalu vyřadí fotbalového útočníka Milana Baroše minimálně ze středečního zápasu francouzského Ligového poháru, v němž Olympique Lyon nastoupí proti Caen. Český reprezentant se tak neobjeví na hřišti už v pátém utkání Lyonu za sebou; jeho herní pauza trvá už téměř měsíc a podle francouzských médií není zřejmé, jak dlouhou léčbu si zranění vyžádá.

Článek

Naposledy si Baroš zahrál 2. října v duelu Ligy mistrů proti Glasgow Rangers. Tehdy na hřišti strávil 59 minut a za nepříznivého stavu 0:3 byl střídán. Další čtyři zápasy pak nejlepší střelec mistrovství Evropy z roku 2004 strávil na lavičce, nyní se zranil a k dnešnímu duelu s Caen ani nebyl nominován.

V posledních dnech se Barošovo jméno objevilo také v souvislosti s vládnoucí politickou stranou ODS. Ta mu jménem exministra financí Vlastimila Tlustého měla slíbit desetimiliónovou dotaci pro jeho mládežnickou fotbalovou akademii ve Viganticích na Zlínsku. Na oplátku český reprezentant podpořil ODS na billboardech v loňské předvolební kampani.

Reklama

Související témata: