Hlavní obsah

Norimberku prý v boji o Kollera konkuruje Fulham

NORIMBERK

Fotbalové kluby AS Monako a 1. FC Norimberk se stále nemohou dohodnout na odstupném za přestup reprezentačního útočníka Jana Kollera a jejich přetahovanou by podle agentury DPA mohl využít anglický Fulham. Ten totiž údajně projevil o vytáhlého střelce zájem, deník The Sun píše o přání získat jej na půlroční hostování.

Článek

To v Norimberku by měl Koller podle dosavadních informací podepsat smlouvu nejméně do léta 2009, spíše však ještě o rok delší.

Německý klub se ale už delší dobu pře s monackou stranou o výši odstupného. Požadované dva milióny eur nechce Norimberk za 202 centimetrů vysokého Kollera dát, představuje si poloviční sumu. "Jasně jsme vymezili naši pozici, jednání probíhají," uvedl sportovní ředitel Martin Bader. Obdobné stanovisko bez bližšího upřesnění sdělil ČTK i hráčský agent Pavel Paska.

Bader dodal, že vyhlídky na získání čtyřiatřicetiletého Kollera nejsou bezvýchodné, ale prý "je třeba ještě překonat pár překážek". Norimberk chtěl mít Kollera jistého už při pátečním zahájení společné přípravy, teď si přeje uzavřít přestup alespoň do neděle. "Ale v případě nutnosti ještě počkáme o několik dnů déle," uzavřel Bader.

Reklama

Související témata: