Hlavní obsah

Sochaux v závěru vybojovalo remízu s Caen

PAŘÍŽ

Fotbalisté Sochaux sice v 18. kole francouzské ligy s Caen prohrávali o dvě branky, ale díky dvěma zásahům střídajícího útočníka Sloana Privata dotáhli zápas k remíze 2:2. Budoucí tým českého reprezentanta Václava Svěrkoše i tak klesl na předposlední místo tabulky, když si připsal již čtvrtou remízu po sobě a celkově desátou v sezóně.

Článek

Před Sochaux se dostalo Valenciannes, které se díky výhře 3:1 nad Monakem posunulo z posledního místa tabulky na osmnáctou příčku. Teprve třetí výhru v sezóně si domácí zajistili již v první půli, kdy díky trefám Sancheze a Belmadiho otočili skóre ve svůj prospěch. Po změně stran výhru ještě stvrdil Pujol svým pátým gólem v sezoně.

Na průběžné druhé místo v tabulce se dostalo Bordeaux, které vyhrálo v Le Mans 3:1. Rennes totiž uhrálo jen bezbrankovou remízu s Nantes a Marseille svůj zápas 18. kola hraje až v neděli. Jedním gólem se na výhře Bordeaux podílel argentinský kanonýr Cavenaghi, který se s deseti zásahy v sezoně dotáhl na čelo tabulky střelců. Stejnou bilanci má kanonýr Parisu St. Germain Hoarau a útočník Gignac, který dnes dvěma góly pomohl Toulouse k výhře nad St. Etienne.

Ligue 1 - 18. kolo:
Auxerre - Paris St. Germain 1:2 (85. Hengbart z pen. - 5. a 21. Sessegnon), Le Mans - Bordeaux 1:3 (66. Helstad - 58. Cavenaghi, 75. Chalme, 90.+3 Jussié), Nancy - Grenoble 2:0 (17. Féret, 66. Dia), Sochaux - Caen 2:2 (78. a 89. Privat - 21. a 67. R. Gomis), Toulouse - St. Etienne 3:1 (4. a 54. Gignac, 45. Didot - 37. Paulo), Valenciennes - Monako 3:1 (29. Sanchez, 41. Belmadi, 59. Pujol - 24. Piňo), Rennes - Nantes 0:0.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Nečas pomohl Carolině k výhře

Český hokejista Martin Nečas se podílel asistencí na výhře Caroliny na ledě New Yorku Islanders 3:2. Hurricanes tak už vedou sérii prvního kola play off NHL už 3:0.
NačítámNačíst další články