Hlavní obsah

Olympique Marseille se po výhře nad Nantes posunul do čela

PAŘÍŽ

Fotbalisté Marseille porazili v 29. kole francouzské ligy na svém hřišti Nantes 2:0 a minimálně do neděle se posunuli na první místo tabulky.

Článek

Na druhé místo před Lyon poskočilo díky lepšímu skóre Bordeaux, které dnes porazilo poslední Le Havre jasně 3:0. Úřadující mistr se do čela vrátí jen v případě, že v neděli zdolá Svěrkošovo Sochaux.

Olympique Marseille, který v týdnu postoupil přes Ajax Amsterodam do čtvrtfinále Poháru UEFA, se v zápase proti Nantes gólově prosadil až v druhé půli. Branky zaznamenali v rozmezí čtyř minut argentinský obránce Civelli a brazilský záložník Brandao.

Na čtvrté místo se minimálně do neděle vyhouplo Lille, které po brankách Brazilce Bastose a Slováka Vittka doma zdolalo Grenoble 2:1.

Francouzská fotbalová liga - 29. kolo:
Auxerre - Le Mans 2:0 (9. Jeleň, 22. Dudka), Le Havre - Bordeaux 0:3 (10. Gourcuff, 58. Diawara, 88. Wendel), Lille - Grenoble 2:1 (12. Bastos z pen., 40. Vittek - 90.+2 Paillot), Nancy - Monako 0:1 (70. Park), Nice - Caen 2:2 (7. Remy, 88. Echouafni - 64. vlastní Hognon, 75. Seube), Rennes - Valenciennes 0:0, Marseille - Nantes 2:0 (55. Civelli, 59. Brandao).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články