Hlavní obsah

Ibrahimovic tvrdí, že jeho start na ME není ohrožen

MAMLÖ

Švédský fotbalista Zlatan Ibrahimovic popřel, že by se kvůli zranění kolena nemohl zúčastnit červnového mistrovství Evropy. Svou pauzu v italské lize v pátek útočník Interu Milán vysvětlil v rozhovoru pro deník Expressen snahou o rehabilitaci v domácích podmínkách, avšak dodal, že o své účasti na ME zatím nikdy nepochyboval.

Článek

Ibrahimovic by měl být na šampionátu jednou z hlavních opor týmu Tří korunek. Italská i švédská média však ve čtvrtek spekulovala o tom, že letošní sezóna by pro nejlepšího švédského útočníka mohla kvůli zranění kolena předčasně skončit a že hlavní opora reprezentace možná blížící se mistrovství Evropy zmešká.

Podle svého vyjádření Ibrahimovic ve Švédsku zůstane nejméně týden a rehabilitovat bude pod vedením lidí, kteří mu při podobných příležitostech pomáhali již při jeho dřívějším působení v celku Malmö FF.

Svůj zatím poslední zápas v italské Serii A sehrál Ibrahimovic 29. března, kdy jeho Inter Milán remizoval s Laziem 1:1. Fotbalista uvedl, že po rehabilitaci rád nastoupí v posledním kole italské ligy, v němž se Inter 18. května utká s Parmou. "Švédští fanoušci mohou být klidní," dodal.

Reklama

Související témata: