Hlavní obsah

VIDEO: Baroš sledoval bago v poloze plážového chlapce, tribuny byly poprvé liduprázdné

Vratislav

Poprvé od slavného vítězství nad Polskem se čeští fotbalisté v pondělí dopoledne znovu sešli na hřišti. Trénink na stadiónu Slasku Vratislav proběhl již bez účasti Tomáše Rosického, kapitán odjel léčit zraněnou achillovku na dva dny do Prahy. Ostatním hráčům se zatím zranění vyhýbají a v pohodové atmosféře se tak mohou těšit na čtvrtfinále EURO 2012, v němž nároďák ve čtvrtek narazí ve Varšavě na Portugalce.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Milan Baroš na tréninku fotbalové reprezentace v polské Vratislavi

Článek
Fotogalerie

Trénink po Polsku

Trénink reprezrentantů po utkání s Polskem

„Pane Baroš, nemohl byste se šoupnout aspoň trochu stranou!?" osopil se Tomáš Sivok naoko na ležícího spoluhráče, když při vybírání prudké přihrávky během odpočinkového baga do útočníka málem vrazil.

Bary se ovšem k žádným prudkým pohybům vyprovokovat nenechal. Snažení spoluhráčů jen blaženě přihlížel a lebedil si na travičce v poloze ležícího plážového chlapce, který se posléze svěřil do rukou fyzioterapeuta Bronislava Schreiera.

V případě Baroše nejde o žádnou vážnou indispozici, třeba krajní obránci Limberský a Gebre Selassie se také jen protahovali.

Méně vytížení hráči si dali na druhé straně hřiště fotbálek ve zmenšeném čtverci. Jeden z týmů doplnil i manažer týmu Vladimír Šmicer, a tak mohou mít v Dolních Chabrech hrajících pražskou I. A třídu radost, že se jejich opora Šmíca stále udržuje ve formě...

Opaření Poláci tentokrát nepřišli

Při výklusu mužstva se během otevřeného tréninku opět ozýval potlesk, tentokrát však byly tribuny poprvé od příjezdu Čechů do Vratislavi liduprázdné. Jednak pro Poláky šampionát vyřazením jejich „Biało-czerwonich" skončil, navíc po těžkém víkendu, v němž se celá země probírala z porážky „Orlů" od českého týmu, přišel běžný pracovní den.

„Děti musely do školy a dospělí do práce. Nemohli jsme přece čekat, že Poláci kvůli nám udělají státní svátek," chechtal se obránce Michal Kadlec. „Ukazuje se však, že nám i nadále fandí," dodával.

Mužstvo již zná svůj nejbližší program. V úterý zavřený trénink na vratislavské základně, ve středu v poledne odlet do Varšavy, přesun do hotelu Mercury v centru polské metropole a v podvečer oficiální trénink na Národním stadiónu pro 50 tisíc diváků.

Ve čtvrtek večer ve 20:45 pak začne bitva o postup do semifinále a tím pádem o jistotu jedné z medailí.

Vedení reprezentace českým fanouškům vzkazuje, že na UEFA je stále možné si vstupenky na čtvrtfinále objednat.

Reklama

Související témata:

Pavouk - Mistrovství Evropy ve fotbale 2012

  • Čtvrtfinále

  • 21.06.12      20 : 45
    Česká republika Česko Portugalsko Portugalsko
    0 : 1
  • 23.06.12      20 : 45
    Španělsko Španělsko Francie Francie
    2 : 0
  • 22.06.12      20 : 45
    Německo Německo Řecko Řecko
    4 : 2
  • 24.06.12      20 : 45
    Anglie Anglie Itálie Itálie
    0 : 1
    po penaltách
  • Semifinále

  • 27.06.12      20 : 45
    Portugalsko Portugalsko Španělsko Španělsko
    0 : 1
    po penaltách
  • 28.06.12      20 : 45
    Německo Německo Itálie Itálie
    1 : 2
  • Finále

  • 01.07.12      20 : 45
    Španělsko Španělsko Itálie Itálie
    4 : 0