Hlavní obsah

FANTASY: Měsíční čekání je u konce! Vyrovná se Francie Německu a Španělsku?

Ve 21:00 odstartuje poslední zápas fotbalového mistrovství Evropy 2016. Ve finále se utká domácí Francie a proti ní nastoupí Portugalsko. Historické statistiky vyznívají jasně pro Francii. Posledních deset vzájemných utkání s dnešním soupeřem vyhrála.

Kapitánem týmu je Payet

Článek

Pokud se Francii podaří vyhrát i dnes, dotáhne se na Španělsko a Německo. Obě země získaly tituly tři. Portugalsko na svůj první titul čeká. Pro Francii hraje i výhoda domácího prostředí, které dokázala využít v roce 1984 a při pořádní mistrovství světa v roce 1998.

Oči většiny fantasy hráčů budou upřeny na dvojici hvězd. Nejlepší střelec turnaje, Antoine Griezmann, je prvním hráčem, který od roku 1984 vstřelil na šampionátu více než pět branek.

Ronaldo má na dosah ruky historický zápis

Na straně druhé se Ronaldo dnes může stát nejlepším střelcem historie ME. Pokud alespoň jednou rozvlní síť soupeře, osamostatní se na čele historické tabulky před Platinim.

V našem výběru dáváme šanci Ronaldovi i Griezmannovi. Vzhledem k tomu, že věříme, že se prosadí oba celky, dali jsme do obrany fotbalisty, kteří by se mohli prosadit gólově. Své místo mají ve výběru Koscielny a Pepe, který by měl podle našich informací nastoupit. V záloze si zahraje Nani a trojice francouzských fotbalistů. Pogba, Matuidi a kapitán výběru Payet.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články