Hlavní obsah

Baroš trénoval, proti Itálii možná nastoupí

WIESENSEE

Dobré zprávy se možná dostane trenérovi české reprezentace Karlu Brücknerovi. Volný den národního celku využil k individuální přípravě útočník Milan Baroš, který by tak mohl nastoupit ke klíčovému čtvrtečnímu utkání s Itálií.

Článek

Forvard Aston Villy si u hotelového hřiště ve Wiesensee zašel na individuální trénink, s lékařem Petrem Krejčím a asistentem Jaroslavem Šilhavým. Nezastavila je ani průtrž mračen, která se strhla.

Nastoupí Milan Baroš proti Itálii?
Hlasujte v anketě Sport.cz!

Na travnatém hřišti kousek od hotelu Lindner obkroužili několik koleček, spojených s protažením. Baroš by tak mohl být k dispozici pro duel s Itálií, ve kterém musejí čeští fotbalisté bodovat. V případě prohry na šampionátu skončí.

Mírný optimismus

Tréninku Milana Baroše přihlížela přibližně desítka českých příznivců, kterým se pak útočník podepsal. Baroš byl dobře naladěný. "Zatím to rozdýchávám, snažím se popadnout dech," řekl s úsměvem forvard Aston Villy.

Nadějnými prognózami doktor české výpravy Petr Krejčí šetřil. "Uvidíme," uvedl jen. Přesto je situace kolem nejlepšího kanonýra mistrovství Evropy 2004 optimističtější než v předchozích dnech.

Milan Baroš se zranil 3. června v přípravném utkání proti Trinidadu a Tobagu. Při krátkém sprintu si poranil šlachu na chodidle a od té doby musel odpočívat. Naposledy se na tréninku reprezentace představil před sedmi dny.

Reklama