Hlavní obsah

Princ Harry se za trest nesmí koukat na fotbal

LONDÝN

Za polibek svojí bývalé přítelkyně musí princ Harry, vnuk britské královny Alžběty II., údajně zaplatit vysokou cenu. Aby ho jeho současná dívka potrestala, zakázala mu jeho vášeň, fotbal. Princ se nesmí dívat na utkání Anglie s Portugalskem, které se v rámci mistrovství světa v Německu hraje v sobotu.

Článek

Jednadvacetiletý princ Harry nedávno popíjel v baru se svojí expřítelkyní Natalií Pinkhamovou. Bulvární list The Sun napsal, že se v opilosti políbili. Tento polibek údajně natolik rozčílil princovu současnou přítelkyni Chelsy Davyovou, že pro něho vymyslela tvrdý trest. Aby si Harry svůj prohřešek odpykal, musí se s ní v sobotu vydat na výlet místo toho, aby fandil anglické fotbalové jedenáctce.

Toto není první "hříšek" rozpustilého Harryho. Letos v dubnu s kumpány oslavoval ukončení důstojnického výcviku na prestižní vojenské akademii Sandhurst v jednom nočním klubu. Striptérce tehdy strčil hlavu mezi bujará ňadra. Bulvární tisk kousavě poznamenal, že se jeho přítelkyně zrovna připravovala na závěrečné zkoušky.

Reklama