Hlavní obsah

Nejhezčí je na MS přítelkyně brankáře Casillase

BERLÍN

I k fotbalu patří výběr nejhezčích, tedy miss. V žebříčku sice nefiguruje žádná z přítelkyň nebo manželek českých fotbalistů, a chybí tu i Alena Šeredová, která žije s italským gólmanem Buffonem, ale pětice krásek stojí za to. Na prvním místě je 25letá Španělka Eva Gonzálezová, miss Španělska 2003, která je přítelkyní gólmana španělské reprezentace Ikera Casillase.

Článek

Druhá skončila její krajanka, devětadvacetiletá modelka Mamen Sanzová, která má syna s kanonýrem Realu Madrid a španělské reprezentace Raúlem. Třetí skončila podle hodnocení manželka nizozemské hvězdy Rafaela van der Vaarta Sylvie, která pracuje jako moderátorka stanice MTV.

Čtvrtá skončila Brazilka Carolina Celicová, osmnáctiletá manželka brazilského záložníka Kaká. Pátá je brazilská topmodelka Raica Oliveirová, přítelkyně další brazilské hvězdy Ronalda.

Mezi fotbalisty, podle hodnocení žen, je prý nejpřitažlivější paraguayský útočník a střelec Bayernu Mnichov Roque Santa Cruz, druhý pak Španěl Raúl, třetí Portugalec Luis Figo, který těsně porazil o deset let mladšího krajana Cristiana Ronalda, a pátý je francouzský kanonýr Thierry Henry. Post v mužstvu údajně nehrál žádnou roli a urostlí blonďáci podle žen prý nemají momentálně šanci. Všichni zmínění jsou černovlasí, jen Henry je dohola.

Reklama