Hlavní obsah

Debutant Slepička myslel, že jde o fór

Když mu ráno zazvonil telefon, myslel si, že si z něho některý ze spoluhráčů utahuje. Z mobilu se totiž sparťanský útočník Miroslav Slepička dozvěděl, že je nominován do české fotbalové reprezentace. Až teprve když ho mluvčí letenského klubu Jakub Otava ujistil, že se nestal objektem nejapného žertování a že se na svůj první reprezentační sraz může opravdu chystat, debutant Slepička uvěřil.

Článek

Zaskočilo vás hodně, že na vás reprezentační trenér Petr Rada ukázal a po posledních dobrých výkonech vás nominoval na kvalifikační zápas v Severním Irsku?

Skutečně jsem myslel, že jde o fór a že se některý ze spoluhráčů dělá legrácky. Moc jsem nevěřil, že mně volá opravdu reprezentační trenér Petr Rada.

Takže překvapení veliké?

Velké a hlavně nečekané, protože jsem vůbec nepočítal s tím, že bych se mohl v národním mužstvu objevit. A navíc na kvalifikačním zápase s Iry.

Nominaci už máte potvrzenou černou na bílém, tudíž věříte a zřejmě se hodně těšíte...

Pochopitelně že mám obrovskou radost, protože reprezentace je snem každého fotbalisty. Snad proto nemusím vykládat, jakou poctou pro mě je, že jsem se do národního týmu dostal.

Reklama