Hlavní obsah

VIDEO: Vtípky recesistů nekončí. S „vuvuzlem“ už bojují i Gandalf a Frodo

PRAHA

Fenomén africké trubky vuvuzely už dorazil do bájné Středozemě! Právě tam situuje povedené recesistické video další z parodií na neustálé bzučení tribun při fotbalovém mistrovství světa v Jihoafrické republice. A do boje s otravným nástrojem vyráží čaroděj Gandalf s hobitem Frodem.

Foto: Sport.cz

Čaroděj Gandalf se snaží ovládnout hráče na vuvuzelu.

Článek

„Prsten musí být vhozen zpět do Hory osudu...,“ vyzývá král elfů a pán Roklinky Elrond. Je rozhodnuto. Těžkého úkolu se ujme hobit Frodo. „Budeš mít můj meč,“ přidává se k nebezpečné výpravě hraničář Aragorn. „A můj luk,“ doplňuje elf Legolas. „A mou sekeru,“ potvrzuje trpaslík Gimli. „A mou vuvuzelu!“ zaskočí celé Společenstvo prstenu frenetický fanoušek s africkou trubkou.

A všechno nabírá špatný směr. Společenstvo se rozpadá, z přátel se stávají nepřátelé. Proti vlezlému troubení se snaží zasáhnout i sám čaroděj Gandalf. „Nemůžete troubit!“ snaží se uplatnit svá kouzla. „Gandalfe, kámo, tys mi rozbil vuvuzelu,“ jsou zaskočeni trubači. Naděje ale trvá jen chvíli. „Ne, počkat. Nic jí není,“ oddechnou si fanoušci a otravný bzukot zní Středozemí dál... Verzi s českými titulky najdete na www.videacesky.cz.

Reklama

Související témata:
Hobit
Gandalf