Hlavní obsah

FANTASY: Jágr věří Italům. Kapitánskou pásku dal Balotellimu

I dnes nám nabídne FANTASY MS 2014 čtyři fotbalová klání. Proti sobě nastoupí Itálie a Kostarika, Švýcarsko s Francií a celé kolo uzavře zápas Hondurasu proti Ekvádoru. I dnes není tipování výsledku jednoznačné a na Fantasy hráče čeká další záludné kolo.

Jágrova důvěru v Italy je opravdu velká

Článek

Jaromír Jágr jasně favorizuje tým Itálie, který narazí na Kostariku, která překvapila fotbalový svět výhrou nad Uruguayí. Pro Itálii možná dobře, jelikož nehrozí žádné podcenění tohoto týmu. Jágr do branky postavil Buffona, u kterého ale dle naší redakce není jeho start jasný, a proto se vyplatí sledovat předzápasové sestavy. Dalšími Italy jsou pak Chiellini a Barzagli, kteří budou tvrdit muziku.

Pirlo hraje ve skvělé forměZáloha je pak složena především z hráčů Itálie. Ve středové řadě hraje ve skvělé formě Pirlo společně s Marchisiem a De Rossim. Posledním Italem do party je Balotelli, jemuž věří Jágr natolik, že mu dal kapitánskou pásku. Jedinými zástupci, kteří nejsou z týmu Itálie, je ekvádorský obránce Guagua, Inler ze Švýcarska a v útoku dvojice francouzských útočníků Benzema a Giroud.

Tak uvidíme, jak se Jaromírovi bude dařit. Pokud si myslíte, že jste postavili lepší výběr, tak si vytvořte sestavu a zapojte se do soutěže o hodnotné ceny.

Reklama