Hlavní obsah

VIDEO: Jak to dělá? Kostarický hrdina Navas poodhalil kousek ze svého umění

Valencie/Salvador

Ještě před začátkem světového šampionátu v Brazílii se o brankáři Keylorovi Navasovi zase až tak nevědělo. Sedmadvacetiletý brankář ale dotáhl Kostariku až do čtvrtfinále MS a v senzačním tažení může pokračovat i v sobotu proti Nizozemsku. Navas brousí své schopnosti zajímavým a netradičním způsobem - ještě před zahájením mistrovství si vzal na pomoc španělského tenistu Pabla Andújara a místo fotbalového míče chytal tenisáky!

Keylor Navas chytá tenisové míčky z rakety Pabla Andújara.

 
Článek

Keylor Navas, tohle jméno je momentálně na fotbalovém trhu hodně žhavým zbožím. Gólman patřící Levante už je jednou nohou v madridském Atlétiku, ale definitivně se ještě obě strany na transferu za 10 miliónů eur (276 miliónů korun) nedomluvily.

A tak má Navas čas a prostor dál se věnovat kostarické reprezentaci. Sedmadvacetiletý brankář se na šampionát nachystal velmi pečlivě - ještě před odletem si k tréninku přizval tenistu Pabla Andújara, momentálně 80. hráče světa, který na něj ze dvaceti metrů z forhendu pálil tenisové míčky rychlostí zhruba 160 kilometrů v hodině. Takhle příprava se Navasovi vyplácí - v osmifinálovém penaltovém rozstřelu už vychytal Řeka Gekase a teď si brousí zuby i na Robbena a spol. Bude kostarické překvapení nakonec bojovat o medaile?

Probojují se fotbalisté Kostariky do semifinále MS?
Ano
39,5 %
Ne
60,5 %
Celkem hlasovalo 9566 čtenářů.

Reklama

Související témata: