Hlavní obsah

Sexuální skandál otřásá týmem! Hvězda vzala divoký večírek na sebe

Mexiko/Praha

Bujarý večírek s třicítkou placených společnic, jímž si fotbalisté Mexika zpestřili přípravu na MS, budí v zemi nadále ostré reakce. Héctor Herrera z FC Porto, jenž byl médii označen za organizátora akce, už sbalil kufry a odletěl do Portugalska, aby zachránil krachující manželství, dokonce se chtěl vzdát i účasti na šampionátu. Někteří rozezlení fanoušci žádají potrestání viníků i hlavu trenéra Juana Carlose Osoria, v mužstvu před startem mistrovství panuje chaos.

Foto: Scanpix Denmark, Reuters

Mexický zadák Rafael Márquez (vpravo) v souboji s Kasperem Dolbergem v přípravném utkání v Dánsku.

Článek

Co se vlastně přihodilo?

Magazín TV Notas informoval o tom, že devět mexických fotbalistů slavilo výhru 1:0 nad Skotskem večírkem s třiceti prostitukami. Zúčastnit se ho měli Carlos Salcedo, Marco Fabián, Guillermo Ochoa a Raúl Jiménez, bratři Jonathan a Giovani dos Santosové, Héctor Herrera, José Corona a Jesús Gallardo.

Zpráva vyvolala poprask, a zatímco svaz reagoval sdělením, že hráči potrestáni nebudou, protože oslava se uskutečnila během volného dne a fotbalisté nezmeškali trénink, fanoušci jim to na sociálních sítích pořádně spočítali. „Němečtí mistři světa se na nás chystají a co naši hráči? Užívají si," napsal jeden z nespokojených příznivců. Další se přidali s tím, že vedení reprezentace „hříšníky" chrání.

Mexičané už se mezitím přesunuli do Evropy a v sobotu podlehli v Dánsku 0:2.

Chicharito prý jen slavil narozeniny

Uklidnit rozjitřenou atmosféru se pokusil Javier „Chicharito" Hernández. Populární útočník West Hamu uvedl, že akce se konala u příležitosti jeho narozenin. „Pozval jsem řadu přátel, byla tam spousta lidí. Přišli, odešli, ale prostitutky? Ne, to je neúcta. Měli jsme den volna a nedělali jsme nic špatného," ujišťuje 30letý forvard.

V neděli vstoupí mexický tým do šampionátu v Rusku duelem s obhájci titulu z Německa. Kouč Osorio neztrácí přes vnitřní problémy v mužstvu optimismus: „Věřím, že se semkneme a proti Německu předvedeme stoprocentní výkon."

Reklama

Související témata: