Hlavní obsah

Beckham pravděpodobně odloží svůj debut v zámoří

COMMERCE PARK

David Beckham pravděpodobně odloží s napětím očekávaný debut za svůj nový zámořský tým Los Angeles Galaxy. Obnovené zranění kotníku anglickou fotbalovou ikonu patrně nepustí na trávník v sobotním zápase proti Chelsea, v němž si mohl zahrát i proti gólmanovi Petru Čechovi.

Článek

"Momentálně to nevypadá dobře, že bych mohl hrát. Kotník je pořád oteklý. Ale budu tady pět let, ne jen pro sobotní zápas," řekl Beckham televizní společnosti ESPN, která na utkání s Chelsea zakoupila vysílací práva.

Obletovaný záložník se snažil vnést jasno do své očekávané premiéry během poločasu čtvrtečního zápasu mezi výběrem All Star zámořské ligy MLS a Celtikem Glasgow. Skotský mistr i s Jiřím Jarošíkem v základní sestavě prohrál 0:2 a Beckham vše sledoval jako divák z VIP lóže. "Možná nastoupím na pár minut na konci. Uvidíme," dodal.

Dvaatřicetiletého Beckhama trápí problémy s levým kotníkem už měsíc. Začaly během kvalifikačního zápasu Anglie na začátku června a zranění si obnovil při posledním startu za Real Madrid. Při prvních trénincích s novými spoluhráči z Galaxy nohu výrazně šetřil.

Reklama