Hlavní obsah

Beckham připravil tři góly, ale tým Galaxy prohrál 4:5

NEW YORK

David Beckham odehrál v dresu Los Angeles Galaxy v MLS poprvé celý zápas, jenž se proměnil v divokou přestřelku. Ačkoli anglický záložník připravil svým spoluhráčům tři góly, z New Yorku odjížděl kalifornský tým s porážkou. Mužstvo Galaxy podlehlo místním Red Bulls 4:5 před 66 tisíci diváky, ačkoli průměrná návštěva je o více než padesát tisíc nižší.

Článek

Důvodem diváckého zájmu byl právě Beckham, jenž fotbalové fanoušky nezklamal. "Pokaždé, když se dotkne míče, je to něco magického," rozplýval se domácí útočník Juan Pablo Angel, jenž vstřelil první a poslední gól zápasu.

Dvaatřicetiletý Beckham připravil dva góly svého týmu z rohu a jednou posadil míč na hlavu Carlose Pavona z trestného kopu. Nepovedlo se mu však předvést stejný kousek jako ve středečním superligovém utkání proti DC United, kdy právě svým proslaveným trestným kopem vstřelil první gól v USA. "Někdy se trefíte, někdy ne. Nemůžu přece dát gól z každého trestňáku, který kopu," uvedl Beckham.

Šestadevadesátinásobného anglického reprezentanta čeká v příštím týdnu náročný program. Ve středu by měl nastoupit ve Wembley v přípravném utkání proti Německu a po rychlém návratu do Spojených států plánuje ještě ve čtvrtek pomoci Galaxy v derby s týmem Chivas USA.

Reklama

Související témata:
  1 : 0 Dortmund - PSG 1 : 0 dohráno
20240501T21 : 00:00+0200
Dortmund vs. PSG
Dortmund vs. PSG
Dortmund
PSG