Hlavní obsah

Beckham by mohl přes zimu trénovat s druholigovým Ipswichem

IPSWICH

Anglický fotbalový záložník David Beckham by mohl již tuto zimu předvádět své fotbalové umění opět na britských ostrovech. Stačí k tomu maličkost - přijmout pozvání trenéra druholigového Ipswiche Jima Magiltona, jenž nabídl Beckhamovi možnost trénovat přes zimu s jeho týmem. Sám Beckham avizoval, že potřebuje zapracovat na své kondici.

Článek

Dvaatřicetiletý Beckham, pro něhož v neděli skončila zraněními značně limitovaná sezóna v USA, neboť jeho tým Los Angeles Galaxy nedosáhl na účast v play-off, má nyní před sebou dlouhou pětiměsíční pauzu. Další ročník zámořské MLS totiž začne až v dubnu. Objevily se také spekulace, že by mohl hostovat v některém anglickém klubu, s čímž by však jeho současný zaměstnavatel pravděpodobně nesouhlasil.

Pro Ipswich mluví snadná dosažitelnost z Beckhamova sídla v Hertfordshiru, Magilton je navíc jeho velkým obdivovatelem a dokonce bývalým spoluhráčem současného trenéra Galaxy Franka Yallopa.

"Bylo by skvělé, kdyby s námi David Beckham trénoval. Když mu to pomůže, moc rádi ho tu přivítáme," řekl Magilton deníku Daily Telegraph. "Pomohlo by to i hráčům, když by mohli s někým takovým trénovat, a celému klubu jako takovému. Davida k nám pozvu. Bylo by ideální, kdybych ho mohl postavit do pár zápasů, ale obávám se, že to možné nebude," dodal Magilton.

Reklama

Související témata: